KREATIV JUL

Adventskrans - den uortodokse

Her får du en guide til at lave din egen adventskrans på en lidt anderledes måde, hvor du dropper kransen og i stedet bruger fire ens potter.

Drop kransen helt, og brug i stedet fire ens potter. Så kommer de til at stå ved siden af hinanden som fire ens juledekorationer. De tager sig fantastisk ud på et konsolbord eller i en bred vindueskarm.

Find fire ens potter, fx patinerede lerpotter, og lad dem gøre det ud for adventskransen i denne utraditionelle udgave. Tryk nogle stykker oasis ned i potterne, og sæt lysene fast. Dæk oasissen med pudemos. Spray evt. ellegrenene med kogler og olivenbladene med lim, og drys med sølvglimmer, inden du binder dem fast om lysene med et let bomuldsbånd.

Skal du bruge input til årets juledekorationer og eller årets adventskrans, så klik igennem galleriet i bunden af artiklen.
 

adventskrans, adventskranse, inspiration, idéer, juledekorationer, jule dekorationer Det skal du bruge til den uortodokse adventskrans:
Fire patinerede urtepotter, fire bloklys, 4 x 20 cm, ellekogler, et bundt olivengrene, bomuldsgarn, 10 m, sølvglimmer og oasis. Denne opstilling har kostet 540 kr.

Adventkransen her kommer til at stå som fire ens juledekorationer ved siden af hinanden.

God fornøjelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for denne adventskrans, som består af fire ens juledekorationer. Du kan indsamle flere idéer til årets adventskrans og dine juledekorationer i dette galleri her nedenfor.

19 idéer til årets adventskrans

Læs mere om:
jul