KREATIV JUL

Her er firmaets frækkeste afdeling

Når den årlige julefrokost skal afholdes i firmaet, er der nogle afdelinger, der er lidt frækkere end andre…

I december er kalenderen proppet med julefrokoster, og firmaets er altid et af månedens højdepunkter. Det er her, du og dine kollegaer kan tale om andet end arbejde og lære hinanden at kende, men det er også til firmaets julefrokost, at du ser nogle mennesker fra helt nye sider – og i nogle afdelinger går det vildere for sig end i andre!

Læs også: 14 idéer til dit julebord

Over halvdelen har kysset med en kollega

Det engelske undertøjsmærke Ann Summers har lavet en undersøgelse, hvor de har adspurgt 2000 englændere om deres opførsel til firmajulefrokosten. Over 1/3 indrømmede, at de havde dyrket sex til en firmajulefrokost, og 54 % tilstod, at de havde kysset med en kollega. Af dem, der havde ”hygget” sig mest til julefrokosten, var der nogle professioner, der var lidt frækkere end de andre. Så hvis du skal til julefrokost, skal du holde særligt øje med disse afdelinger…

Læs også: Sådan fjerner du rødvinspletter

Top 5 over firmaets frækkeste afdelinger:

#5: Økonomi

#4: Logistik og transport

#3:HR

#2: Jura

#1: IT    

Læs også: Derfor er rødvin sundt!

Sex i kantinen

På listen over de mest populære steder at have sex er mødelokale, parkeringskælder og chefens kontor, men også kantinen er populær. 1/10 havde haft sex i firmaets kantine, så det skal du måske lige overveje, når du står foran buffeten om mandagen. 

Læs mere om: