OPSKRIFTER

Hjemmelavede pebermyntepastiller med chokolade

Pebermyntepastiller er en forfriskende outsider blandt julens godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade. Se, hvordan du laver din egen udgave her!

Gør julen knasende sprød og giv den et frisk pust! Her får du opskriften på julens skønne pebermyntepastiller med chokolade, som du kan lave selv!

Det skal du bruge til hjemmelavede pebermyntepastiller:

(Ca. 75 stk.)
1½ pasteuriseret æggehvide (svarer til et bæger)
2 tsk. pebermynteessens
ca. 450-500 g flormelis
50 g mørk chokolade til pynt

Prøv også opskriften: Havregrynskugler i luksusudgave!

Sådan laver du hjemmelavede pebermyntepastiller:

  • Rør æggehvide og pebermynteessens godt sammen, og tilsæt flormelis lidt ad gangen, indtil massen er forholdsvis fast.
  • Tril massen til små kugler, tryk dem flade på et stykke bagepapir, og lav en lille fordybning i midten af hver.
  • Smelt chokoladen over vandbad, og pynt hver pastil med lidt af chokoladen.
  • Lad pastillerne stå og tørre, inden du serverer dem eller lægger dem i en æske til opbevaring.

Prøv også opskriften: Nougatnødder med kirsebær

Se også galleriet med flere idéer til julelækkerier her:

Freya Dalsjös modeshow vinter 2013