
Frikadeller er en af danskernes favoritspise og en evig vinder på middagsbordet. Der findes mange forskellige bud på, hvordan man laver den bedste frikadellefars, og alle familier gemmer nok på en frikadellemester, der år efter år står for frikadellerne til julefrokosten.
Prøv også disse saftige vegetar-frikadeller!
Vi danskere elsker at krydre maden, og frikadellen er ingen undtagelse. Netop krydningen af frikadeller kan være en ting, der skiller vandene. Især spørgsmålet om frikadellen har fået for meget eller for lidt salt.
Her er de bedste retter til julefrokosten!
Den her frikadellefars er rørt med portvin, tranebær og pistacienødder og er især oplagt til de kommende julefrokoster.
Så er du træt af de traditionelle frikadeller, og vil du gerne tage frikadellekegler til julefrokosten, så kast dig over denne julede udgave.
Kombinationen af den krydrede portvin, de søde tranebær og de knasende pistacienødder vil helt sikkert give dine gæster en anderledes og unik smagsoplevelse.
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave frikadeller med portvin og tranebær
TIP! Det er godt at stege i rigeligt smør, da det giver den bedste stegeflade, uden at kødet branker. Forskning viser desuden, at ekstra fedtstof næsten ikke trænger ind i kødet, men kun giver minimalt større fedtindhold i frikadellerne.
Brug rester af juleanden til at lave en skøn anderillette, der kan holde sig længe. Find opskriften her!
Få Michelinkok Thomas Hermans opskrift på den perfekte flæskesteg med sprøde svær. Du finder den her!
Gør julefrokosten ekstra god ved at servere saftigt hjemmebagt rugbrød med nisseøl. Find opskriften her!
Det tager ingen tid at lave den her lækre løgconfit, og den kan holde sig fra længe før jul og til længe efter. Du finder opskriften her!
Hjemmebagt leverpostej er en helt særlig luksus, som du skal unde dig selv til julefrokost eller som hverdagsforkælelse. Find opskriften her!
Sylt selv dine rødbeder med den her nemme opskrift på smagfulde syltede rødbeder. Find den her!
Sild skal der til! Her i en pikant tandoorimarinade, der smager helt anderledes og mere eksotisk end den sædvanlige karrysild, vi stiller på bordet. Find dem her!
Selv uden den store pølsemager med foodprocessor og pølsepresser, kan du sagtens lave en hjemmelavet medister. Find opskriften her!
Der må ikke mangle stegte sild i eddike til den årlige julefrokost! Heldigvis er julestemningen sikret med denne opskrift på stegte sild i eddike med dildstuvede kartofler. Find den her!
Husk, at du kan give et abonnement i julegave, pakkekalender eller adventsgave til én du holder af. Klik her og se, hvilke magasiner og ugeblade du kan vælge imellem!