Konfekt kan overtrækkes med chokolade og pyntes med forskellige nødder og frysetørrede bær
Henrik Freek
OPSKRIFTER

Jule-konfekt: 10 lækre opskrifter

Jule-konfekt kommer i mange former, farver og smagsvarianter. De lækre julegodter rummer både det enkle og det eksperimenterende og det skal helst forføre både øjne og smagsløg. Få 10 idéer til julekonfekt her.

10 lækre opskrifter på jule-konfekt

Julekonfekt er en af vores yndlingsting ved julen. Julekonfekt er ikke kun en sød fornøjelse til kaffen, den er også en kreativ leg for den sukkerglade bager, der gerne vil servere noget sødt og smukt til vinterhyggen. Og med mindre end to måneder til juleaften, er det på høje tid at gå i gang med forberedelserne. Derfor får du her 10 søde bud på årets julekonfekt.

Havregrynskugler kan også sagtens gå som konfekt. Prøv denne udgave med marcipan og hindbær.

Julekonfekt lægger som nævnt op til kreativitet og leg, og i virkeligheden sætter du selv grænserne for, hvad dit julekonfekt skal indeholde. Nogle klassiske ingredienser kendetegner julekonfekt, så som marcipan, nougat, nødder og tørret frugt, men julekonfekt rummer også nyere tendenser som lakrids, hvid chokolade og hindbær. Slip din fantasi løs og kreer dit helt eget julekonfekt som bolde, firkanter eller som rustikke stykker.  

Få gode tips fra den tredobbelte danmarksmester i chokolade!

I nedenstående galleri har vi samlet en blanding af klassisk og mere moderne julekonfekt. Sværhedsgraden er ligeledes forskellig fra opskrift til opskrift, men alle emmer de af jul. Så kom godt i gang med julehyggen og lad dig inspirere af al den munddrivende julekonfekt.

Læs også: 10 fantastiske julekager!

Julekonfekt: 10 lækre opskrifter

Læs mere om: