Annonce
Opel
FART PÅ

Opel Crossland X er perfekt til livets små eventyr

Den nye crossover fra Opel elsker oplevelser i hverdagen samtidig med, at den leverer sikkerhed, design og komfort i topklasse, så du kan nyde de korte såvel som lange ture.

Hvad er det?

Opel Crossland X er en såkaldt Crossover med et slankt SUV-design, hvilket betyder, at den er lige dele bybil, familiebil og eventyrbil. Her er nok plads til en både en venindetur i sommerhus og hverdagens praktiske gøremål, da Opel Crossland X rummer 410 liters bagage bagi, hvilken nemt kan udvides til 1.255 liter, hvis du ligger bilens sæder ned.

Er du derfor på jagt efter en ny bil, der opfylder livets mange forskellige behov, så skulle du overveje at smutte en tur forbi din lokale Opel-forhandler for at få en prøvetur i den nye Opel Crossland X.

Hvorfor skal jeg købe den?

Sikkerhed
Fordi du udover rummelighed og et lækkert design også får alt det seneste sikkerhedsudstyr, der fås på markedet.

Opel Crossland X er bl.a. udstyret med automatisk nødbremse som standard, der holder øje med fodgængerne omkring dig. Samtidig kan den også fås med intelligente LED-forlygter, som automatisk justerer sig om natten. Det giver dig et kraftigere lys samt et 30 procent bedre udsyn, så du kan holde øje med vejen og færdende omkring dig.

LÆS OGSÅ: REJSEGUIDE | Northern Territory

En vigtig detalje er her også bilens ekstra høje sæder, som ikke kun gør det lettere at stige ind og ud men som også giver dig et langt bedre udsyn. Et head-up display sender samtidig de vigtigste informationer om hastighed og navigationsoplysninger direkte op på forruden, så du kan holde øjnene på asfalten.

Bilen har også installeret Opel’s såkaldte OnStar-system, som er en 24-timers nødopkaldstjeneste, som kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Bliver bilens airbags udløst, vil systemet helt automatisk få tilkaldt assistance fra politi og brandvæsen. Den store sikkerhed er også blevet belønnet og anerkendt af EuroNCAP, som er en europæisk organisation, der tester sikkerheden i nye biler, og som har givet Opel Crossland X fem ud af fem stjerner i deres bedømmelse. Derudover kårede Euro NCAP Opel Crossland X til den sikreste bil i sin klasse i 2017.

Gadgets
Bare fordi du kører i en sikker bil, så kommer du dog hverken til at give afkald på komfort eller kræfter. I kabinen tilbyder Crossland X dig alle de gadgets, der hører med moderne biler i dag.

Du får f.eks. adgang til forskellige apps som Apple CarPlay, når du tilslutter din telefon. Disse kan du styre fra den trykfølsomme skærm i midten, hvis ikke du vælger at gøre det via stemmestyring, så du ikke behøver at fjerne dine hænder fra rattet.

I midterkonsollen kan du også lade din smartphone op trådløst via induktion, så du aldrig mere behøver at bøvle med ladekabler.

Hvad er dens party trick?
Opel Crossland X er ikke kun en behagelig og sikker bil at køre i, den er også virkelig god at sidde i. Skal du på en lang tur, kan du glæde dig over de ergonomisk korrekte sæder, der er udviklet i samarbejde med eksperter i rygergonomi. Sæderne har 16 forskellige indstillingsmuligheder, som for eksempel giver dig optimal støtte i lænden, så din ryg har det så godt som muligt uanset hvor længe, du skal sidde i bilen.

I vores lidt koldere klima, vil du samtidig kunne glæde dig over at aktivere sædevarmen og ikke mindst varmen i rattet, så du ikke behøver at køre med handsker på om vinteren – en lille luksus i hverdagen, som man hurtigt bliver afhængig af. Varme i forruden gør også livet lettere på de kolde dage, hvor du ikke behøver at skrabe ruderne fri for is. I stedet kan du bare trykke på en knap, og så er isen smeltet lynhurtigt.

Se flere billeder af Opel Crossland X nederst i galleriet...

Køb 6 nr. af IN og få en DAY taske med - kun 348 kr. SPAR 63%

Hvilken motor skal jeg vælge?
Der findes en stribe af forskellige motorer i Opel Crossland X, hvilket giver muligheder for alle behov. Er du mest til benzinmotorer, findes der en 1,2-liters motor, som fås i tre effekttrin. Den mindste har 81 hk, mens den kraftigste yder 130 hk, hvilket er mere end rigeligt til at sætte skub i bilen.

Vil du gerne have automatgear, skal du gå efter den 110-hestes benzinmotor, som fås med dette. På dieselsiden har du mulighederne mellem to 1,6-liters motorer på enten 99 hk eller 120 hk.

Hvad koster den?
Prisen for Opel Crossland X starter ved 175.000 kr. Alternativt kan du lease den med en udbetaling på 9.995 kr. og herefter en månedlig ydelse på 2.395 kr.

Hvad enten du køber eller leaser, så bliver du godt kørende i den nye Opel Crossland X, som står klar til at tage dig med ud på dit livs køretur.

Opel Crossland X 1,2T 110 hk Enjoy

  • Effekt: 110 hk
  • Forbrug: 20,8 km/l
  • Topfart: 188 km/t
  • Acceleration til 100 km/t: 10,6 sekunder
  • 202.000 kr.
  • L/B/H: 421/177/260 cm
  • Plads til: 5 personer
  • Bilklasse: Crossover

Se flere billeder af Opel Crossland X herunder i galleriet og læs mere om bilen HER

Opel Crossland X

LÆS OGSÅ: Huset, du kan bygge på 10 minutter!

Læs mere om: