INTERVIEWS

Emma Thompson: Unge skuespillere bliver tvunget til at se tynde ud

Skuespilleren Emma Thompson mener, at unge skuespillere bliver tvunget til at være tynde som modeller.

Den 54-årige skuespiller Emma Thompson mener ikke, at det er gavnligt at unge, kvindelige skuespillere konstant bliver bedt om at slanke sig.

Få slanke kvinders hemmelige tips

Den Oscar-vindende skuespiller føler, at det er frastødende, at teenagestjerner bliver presset til at se perfekte ud.

Det lader til, at unge skuespillere er under pres for at se ud på en bestemt måde. Sagen er, at de ser ens ud, siger Emma Thompson til avisen Sunday Telegraph.

Emma Thompson fordømmer billedbehandling

Hun mener, at de fotografer der redigerer stjernernes billeder ved at udjævne deres hud og slanke dem, ødelægger deres selvtillid.

Og de bliver alle billedbehandlet i reklamer for alle mulige produkter så måske er det også svært - fordi du har billeder af dig selv, hvor du ser perfekt ud, siger skuespilleren.

Læs hvordan du bliver tynd af din indretning

Emma Thompson oplever især på den røde løber, at de unge kvinder er blevet skolet i et bestemt kropsbillede.
De bliver nødt til at være en speciel modelstørrelse, og hvis de er på den røde løber, så skal de alle gå som modeller og klæde sig som modeller. Jeg synes, at presset er forfærdeligt, siger skuespilleren.

Emma Thompson ville have lavet oprør

Den blonde skønhed mener hårdnakket, at hun ville nægte at få ændret sit kropsbillede, hvis nogen bad hende om det, da hun var ung, fordi hun dengang havde et hidsigt temperament.

Jeg ville have sagt til dem, at de kunne stikke det skråt. Jeg har altid været en fuldblods feminist. Men dengang var jeg benhård, benhård, meget vred, siger Emma Thompson.

Læs hvordan du får slanke ben med selvbruner

Skuespilleren er desuden kendt for at støtte organisationer som Greenpeace, ActionAid og Elton John AIDS foundation.