REJSER

Danske hotelværelser, der er værd at rejse for

Pak kufferten og bliv hjemme. De danske hoteller er ikke kun attraktive for turister men også for dig. Se her hvilke hoteller, der er værd at bruge en overnatning på.

Danske hoteller har de seneste år vundet stor anerkendelse i udlandet, hvor prominente medier som New York Times, Condé Nast Traveller, Vanity Fair og Wallpaper har fremhævet dem for deres nordiske æstetik og nytænkende design.

Planlægger du derfor et lækkert ophold, så bør du overveje at blive hjemme og lave en såkaldt ’staycation’ og booke dig ind på et af de mange luksuriøse hoteller, hvor det er en oplevelse i sig selv at checke ind og blive i sengene hele dagen.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

LÆS OGSÅ: De 17 bedste tip til hotel-opgradering og fordele

6 danske hotelværelser, der er værd at rejse efter

SP34

Det yderst moderne designhotel SP34 ligger som en lille bohemeperle i Københavns Latinerkvarter, hvor hotellets rummelige penthouse suite ligger helt oppe under taget med udsigt over byen og Christiansborg Slot fra den private altan. Interiøret er nordisk med champagnefarvede, lysebrune og grå nuancer og over sengene er der monteret små hovedgærder i egetræ med støttepuder i læder.

Nobis Hotel

Den svenske arkitekt Gert Wingardh har forvandlet den århundrede gamle bygning, der tidligere har huset Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, til et moderne luksushotel lige overfor Tivoli. Den intense blå Nobis Suite er hotellets højdepunkt med et design, der er rig på overdådige detaljer som eksempelvis det flisebelagte badeværelse med grå Bardiglio-marmor fra gulv til loft.

Sanders

Et opslag delt af Sanders (@hotelsanders) den

Med et miks af eklektisk interiør, dansk møbelkunst, italiensk marmor og moderne kunst har den tidligere balletdanser, instruktør og nu hotelejer Alexander Kølpin skabt et designhotel, hvis æstetik leder tankerne hen på en moderne dansk kolonitid. Hotelejerens egen favorit er det lille enkeltmandsværelse, Coupé, der med sit smalle rum minder om en klassisk togvogn.

LÆS OGSÅ: Hoteller i naturen

The Krane

Et opslag delt af THE KRANE (@thekranecph) den

Manden bag Papirøen, Klaus Kastbjerg, er kendt for at transformere nedbrudte og industrielle vartegn, hvilket også gør sig gældende med hans luksuriøse et-værelses-hotel, The Krane, i Nordhavn i København. Da hotellet har til huse i en kulkran fra 1970’erne er alt interiøret sort med skræddersyede møbler i læder, træ, sten og stål, mens udsigten er enestående over byen – specielt fra den lille spa i kranen, der drives af Amazing Space.

Nimb 

Det nyrenoverede hotel i Tivoli emmer af hjemlighed med sine værelser, hvor de fleste har pejse og moderne kunstværker af Cahtrine Raben Davidsen. Særlig attraktiv står den 1.536 kvadratmeter store Executive Suite, der er inspireret af hotellets grundlægger Vilhelm Nimb og hans forkærlighed for at underholde. Fra den kombinerede spise- og opholdsstue er der direkte adgang til en stor balkon, hvorfra man kan nyde synet af Tivoli med havens pantomimescene, blinkende lys og liv.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste hotel er kåret

Vipp

Et opslag delt af Vipp (@vipp) den

Den danske familievirksomhed Vipp, der har fået verdensomspændende succes med deres smukke skraldespande, har åbnet en række eksklusive suiter på forskellige destinationer som eksempelvis Vipp Loftet, der ligger ovenpå deres kontor på Islands Brygge. Den 4.300 kvadratmeter store et-værelses suite har skrånede lofter, køkken og pejs samt soveværelse, der ligger helt oppe under taget.

LÆS OGSÅ: Hotel Ritz i Paris åbner efter stor renovering. Se billederne her!