REJSER

Enestående ferielejligheder i storbyer

Vi har fundet de lækreste ferielejligheder i storbyer som Paris, London, New York og Berlin og samlet dem i et misundelsesværdigt galleri.

En weekend væk fra det hele sammen med kæresten, vennerne eller veninderne er lige, hvad du har brug for. Du kan booke et standardværelse på et af de store hoteller i Paris, London, New York eller Berlin, eller du kan kaste dig ud på det eventyrlige lejemarked. Her kan du score en designperle til rimelige penge eller betale overpris for en ren rotterede.

Læs også: Rejseguide til Paris

Fordele og ulemper ved at leje ferielejligheder i storbyer

Fordelene ved at leje en ferielejlighed i storbyer som Paris, London, New York og Berlin er mange! Du kommer til at bo blandt lokale og føle dig som en ægte franskmand eller amerikaner. Lejlighederne ligger typisk i boligkvarterer, hvor der er færre turistfælder, det føles som rigtige hjem, og der er et køkken, som giver dig mulighed for at lave mad. Ulemperne går mere ud på, at du ikke altid ved, hvad du går ind til. Billeder kan lyve, og det samme kan de mennesker, som udlejer deres hjem. Derfor er det rigtig godt at holde sig til brugeranmeldte ferielejligheder i storbyer eller tilforladelige hjemmesider. Men det er en jungle, og vi har ikke haft mulighed for at undersøge, om de fantastiske ferielejligheder i storbyer vi viser i vores galleri rent faktisk lever op til deres beskrivelse – vi har bare forelsket os.

Få meget mere madglæde sendt til døren hver måned med Mad & Bolig!

Se alle de smukke ferielejligheder i storbyer her…

Enestående ferielejligheder i storbyer

Læs mere om: