Moderedaktørens pakkeliste til storbyferien
Foto: PR
REJSER

Moderedaktørens pakkeliste til storbyferien

Sommeren står for døren og mange rejser derfor til diverse citydestinationer verden over. Hvis turen for dit vedkommende står på en storbyferie, har vi pakkelisten til dig her. INs moderedaktør har nemlig fundet hendes favoritter og items hun vil pakke til storbyferien.

INs moderedaktør, Nanna Juulsgaard, benytter sig ofte af storbyferien, der kan nås på en weekend og rummer oplevelser, sol og dejlig mad. Her får du hendes pakkeliste til en oplevelsesrig storbyferie.

LÆS OGSÅ: De 7 bedste rejsegadgets, du kan have med på storbyferien

Det skal du have med på storbyferien

Jeg er stor fan af storbyferier og tager så ofte som muligt en forlænget weekend, hvor jeg kan tage til en ny by i Europa, jeg endnu ikke har besøgt.

Jeg er en ægte ’foodie’ (glad for mad), så ofte går mine rejser ud på at kombinere afslapning med rigtig god mad. Det betyder, at jeg vader alle byerne tynde for at finde de helt rigtige steder og derfor er førsteprioritet i min bagage et par gode sko.

Desuden er solbriller altid et must, en let jakke, hvis det bliver køligere hen på aftenen, en ansigtsmist, så jeg kan holde mit ansigt friskt og selvfølgelig en taske, hvor der er plads til alt det vigtigste: læbepomade, solcreme, pung og mobil.

Med de ting kommer man langt, men der er selvfølgelig en masse andre ting, der skal pakkes med, når man drager afsted på storbyferien.

Se, hvad INs moderedaktør pakker kufferten med, når turen går mod en solrig storby denne sommer:

Shop moderedaktørens favoritter til storbyferien

LÆS OGSÅ: 7 rejsedestinationer, du skal besøge i 2017