REJSER

Varm vinterferie | Inspiration til din pakkeliste

Vi drømmer os væk til sol og varme i disse kolde vinterdage, og er du en af de heldige, der skal bruge vinterferien på en strand, giver IN dig her inspiration til din pakkeliste.

Pakkeliste til vinterens varme ferie

Selvom juletiden var hyggelig, er det dog de færreste af os, der ville takke nej til en tur til sydens varme. I modsætning til de varme sweatre, vinterstøvlerne og skijakken, ligger badetøj og solhat ikke ligefrem klar på øverste hylde. Imidlertid giver dette ’problem’ mulighed for, at shoppe lidt ekstra udstyr til badeferien. 

LÆS OGSÅ: Pakkeliste | Det skal du have med på skiferien

Det er vigtigt både at have den rette bikini, strandtaske, solhat og for den sags skyld kjole. Vi kender efterhånden godt vigtigheden af solcreme, og ved, hvor ulidelig en uges ferie med solskoldning kan være.

Derfor bør man vælge den helt rette til netop dit behov, her på IN er vi specielt vilde med olieformen, fordi den både beskytter, men også hydrerer huden på et helt nyt niveau. Ydermere giver en ferie til de varme lande dig lov til at opgradere både solbrillerne og det praktiske kropspleje-rejsesæt. 

Tag et kig i galleriet og se, hvad der mangler på din pakkeliste: 

Pakkeliste til den varme vinterferie

LÆS OGSÅ: Pakkeguide: Pak kufferten rigtigt når du rejser