SMART LIVING

5 gode cafeer at arbejde på

Ryk arbejdspladsen ud i byen og bliv inspireret på ny. IN guider dig til 5 cafeer med wifi og god kaffe i København, som du kan arbejde på.

Forandring fryder. Også når det gælder dine arbejdsomgivelser. Uanset om du er freelancer eller har en fast kontorplads, så kan det være inspirerende at rykke arbejdet ud på en cafe engang imellem. Byen kan nemlig blive din arbejdsplads og byde på alt fra nye bekendtskaber, kaffeoplevelser og tanker, der kan gavne dit arbejde.

5 gode cafeer at arbejde på

Mirabelle
På Guldbergsgade på Nørrebro finder du det økologiske bageri Mirabelle, der deler rødder med restaurant Relæ og naborestauranten Bæst. Her kan du få alt fra havregrød, brød og croissanter bagt med surdej og smør samt frokost, hvor den hjemmelavede pasta er et must. Kaffen er udsøgt og fra Coffee Collective.

Mirabelle åbner kl. 08.30
Guldbergsgade 29, 2200 København N

Rust&Kaffen
Der er plads til både bærbar og barnevogne på Rust&Kaffen, der søger for mobil arbejdsplads på det indre Amager. Kaffebaren har to etager, som du kan boltre dig på, mens du starter dagen med en økologisk morgenmad eller en grøn matcha latte.

Rust&Kaffen åbner kl. 09.00
Amagerbrogade 111, 2300 København S

LÆS OGSÅ: 4 tips til et effektivt møde

Kaffeplantagen
Der er langborde og vinduespladser til computeren på Kaffeplantagen på Enghave Plads, der udover udsøgte kaffer i alle afskygninger også tilbyder friskpressede juicer og ingefærshots. Vil du hellere arbejde på Nørrebro, så har Kaffeplantagen en tvilling på Sankt Hans Torv.

Kaffeplantagen åbner kl. 07.30
Enghave Plads 1, 1670 København V

Paludan BogCafé
En klassiker, når det kommer til caféer for folk med næse for bøger, men også et godt og inspirerende arbejdsspot midt i byen. Forsyn dig med en morgentallerken og tag et kig i en bog, hvis du har brug for en pause midt på dagen. Og glem ikke at slutte dagen af med en drink, som Hemingway engang har anbefalet.

Paludan BogCafé åbner kl. 09.00
Fiolstrædet 12, 1117 København K

Café Auto
Du kan få alt fra økologisk røræg til avokado- og kartoffelmadder på Café Auto, der er i familie med Pixi, Taxa og Olsen +3. Stilen er som på de andre steder tilbagelænet og hyggelig med siddepladser, hvor du kan sidde og arbejde med udsigt til Nørrebros pulserende liv.

Café Auto åbner kl. 08.00
Griffenfeldsgade 22, 2200 København N

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: