Annonce
5 ting, du altid skal have klar i skrivebordsskuffen
SMART LIVING

5 ting, du altid skal have klar i skrivebordsskuffen

Bliv klar til at tackle de pludselige skruebolde på arbejdspladsen med de her små redninger, du altid bør have liggende.

Er du klar til at møde alle arbejdsdagens udfordringer? En vigtig præsentation, et spontant møde med chefen, en pludselig fyraftensaftale… Hverdagens skruebolde kan dukke op når som helst, men med de her små redninger i skrivebordsskuffen er du hurtigt klar.

1: Pen og papir

Hvis du pludselig bliver kaldt ind til et møde, kan det virke som en selvfølge, men det er nemt at glemme at få en notesblok med ind i mødelokalet. Det kan virke utjekket, så sørg for at have en parat, så du altid kan tage noter.

2: Frisk ånde

Hav altid spray, mundskyl eller tyggegummi fra SB12 liggende, så du kan friske ånden op inden et vigtigt møde. SB12 neutraliserer svovlgasser i munden, så du altid har frisk ånde og selvtillid til at tage bladet fra munden i vigtige arbejdssituationer. Gør det til vane at bruge mundskyl hver morgen, så er du sikker på at have frisk ånde hele dagen.

LÆS OGSÅ: Hver tredje dansker drømmer om et nyt job - få tips til din jobansøgning her

3: En ren skjorte

Skulle et vigtigt møde opstå en dag, hvor du er for afslappet klædt eller har svedt lidt rigeligt på cykelturen er en ren og presset skjorte guld værd.

4: Den personlige detalje

Det kan både være et særligt smykke eller din signaturlæbestift, men en personlig detalje, der får dig til at føle dig selvsikker, giver dig en fordel i de vigtige arbejdssituationer.

5: Det store smil

Er det en kliché? Lidt måske. Men du kommer længst med et smil. SB12 White mundskyl giver – ud over frisk ånde – synligt hvidere tænder, hvis man bruger den hver morgen og aften i 14 dage.

Om SB12-serien

  • Serien består af fire produkttyper til både badeværelseshylden, skrivebordsskuffen og håndtasken: fire varianter mundskyl, tandpasta, spray og to slags tyggegummi.
  • Et skyl med SB12 giver frisk ånde i 12 timer. Skyl morgen og aften for at have frisk ånde hele døgnet.
  • SB12 indeholder 0,05% natriumfluorid, som styrker emaljen på tænderne ved daglig brug.

SB12 mundskyl

SB12 forhandles i Bilka, Føtex, Matas, Apoteket samt hos onlineapoteker. Køb SB12 online HER

LÆS OGSÅ: Se Marie Kondos oprydsningsprincipper

Læs mere om: