Annonce
5 tips til mere lidenskab i soveværelset
SMART LIVING

5 tips til mere lidenskab i soveværelset

Kom væk fra hverdagens rutiner, og pust lidt ekstra lidenskab ind i parforholdet. Her får du 5 tips til, hvordan I forvandler grå hverdage til hede øjeblikke.

Accepter dig selv og din krop

Mange kvinder ser ofte kun det negative, når de ser sig selv i spejlet. Det kan skabe et dårligt selvværd, og man kan få svært ved at give sig hen til sin partner – et helt centralt element i et godt sexliv. Prøv i stedet at rette fokus mod de ting, der fungerer, og se på helheden frem for deltaljen. Stil dig foran spejlet, og sig ”Hold nu op, hvor har jeg flotte lange ben og smukke bryster”. Koncentrer dig kun om de gode sider – og glem alt om den oppustede mave og de lidt fyldige lår. Det gør dig mere afslappet, og du føler dig mere attraktiv.

Sørg for, at du føler dig tiltrækkende

En flot mund og kysseklar ånde gør dig mere tiltrækkende. Du lægger en perfekt læbestift ved først at fugte læberne med en læbeconditioner og herefter tegne rammen om læbefladen med en læbeblyant i din yndlingsfarve. Bagefter lægger du læbestiften – start fra midten, og gå ud til siderne. Som prikken over i’et får du kysseklar ånde med SB12, som giver god ånde i 12 timer ved blot ét skyl. Brug den morgen og aften – så er du kysseklar døgnet rundt. Prøv også SB12 White, som giver hvidere tænder efter 14 dage ved brug 2 gange dagligt. SB12 indeholder zinkacetat og klorhexidin, som neutraliserer svovlgasserne, der giver dårlig ånde, og natriumfluorid, der forebygger karies. Du kan købe SB12 på apoteket og i Matas, Føtex og Bilka.

LÆS OGSÅ: Hvad er det, der får et kys til at føles fuldstændig uimodståeligt eller helt forkert?

Det skal være noget særligt

Hverdagsting som hygge og rutiner må ikke ødelægge den seksuelle spænding, der er mellem mænd og kvinder. Hvis man dropper ’efter-arbejde-hyggetøjet’ og bevæger sig bare en smule væk fra ’onsdag og lørdag’ rutinen, bliver man overrasket over, hvor meget god sex der ligger og venter. Selvom det er hverdag, kan du godt tage pænt tøj – og frækt undertøj – på. Lav god mad, tænd stearinlys, nyd et glas vin og tal sammen. Så bliver en helt ordinær tirsdag meget mere end blot dagen før onsdag.

Kys, kys, kys

For mange er kysset blot blevet en hilsen, vi bruger, inden vi skal i seng, og når vi siger farvel om morgenen. Vi udnytter ikke det store potentiale, der ligger i et kys. Kysset er nemlig en vigtig del af vores seksualitet, kærlighed og intimitet. Når vi skal have sex, er kysset langt mere end blot et stadie, vi skal igennem – det skal prioriteres og nydes. Et godt kys tænder både dig og din partner, hvilket betyder endnu bedre sex. En del af forklaring er, at vi udløser oxytocin og endorfiner, når vi kysser, hvilket påvirker hjernens lystcenter.

Vær til stede

I en travl hverdag kan det være svært at slå hovedet fra, når man har sex. Men hvis man tager alle sanser i brug, kan man få hjernen til fokusere på nuet og glemme alt om arbejde, pligter og børn. Du tager kontrol over dine tanker ved at røre og kærtegne din partner – over hele kroppen. Det får dig til at glemme tid og sted. Kys ham, og læg mærke til, hvordan hans tunge føles på dine læber, og hvordan hans kys og hud smager og dufter. Husk at sætte telefonen på lydløs, og få børnene passet.


Læs mere om SB12 og kysseklar ånde HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: