Annonce
Taffel - snack på farten
SMART LIVING

6 musthaves til håndtasken, der redder dig på farten

Under armen på enhver succesfuld kvinde er en håndtaske med alt til en dag på farten – og uforudsete situationer. Få INs liste over absolutte musthaves i håndtasken.

Med en dag på farten til diverse møder, er det vigtigt at holde hovedet skarpt og parat til uforudsete situationer. Dette gøres bedst ved at pakke tasken med alt, hvad du måtte få brug for på en sådan dag.

Her er INs musthaves til håndtasken til en dag på farten:

1. Mobilen

Hold styr på mails og grib de vigtige opkald, som ikke venter på du er retur på kontoret – og slip for mønter, som roder rundt i tasken, med apps til betaling for parkering.  
 

2. Kreditkort

Et aflyst møde er en lille oase med plads til nye shopping-fristelser, inden næste møde begynder. Forkæl dig selv med et lille frirum mellem stress og jag.

LÆS OGSÅ: Disse 5 typer sko skal du holde øje med til foråret

3. Sund snack

Taffel Mix af ristede mandler er et rent protein-powerboost, som giver dig ny energi efter et langt møde, så du træffer den næste beslutning helt skarpt. Posen kan nemt lukkes, så mandlerne ikke vælter rundt i tasken. De ristede mandler er lige ved hånden, når du sidder fast i en uventet trafikprop og ikke skal falde for farlige fastfood-fristelser på vejen.
 

4. Notesbog og en pen

Til dine geniale ideer, som altid opstår, når du er optaget af noget andet. De får en længere levetid med papir og pen, fordi noter på mobilen finder du aldrig frem.
 

5. Læbestift eller læbepomade

Tørre læber er irriterende og stjæler din koncentration. Derfor er en lækker læbepomade essentiel på farten. En læbestift kan derimod redde dig, hvis du skal til et event eller en middag efter arbejde. Så er du klar til lynhurtigt at opfriske dit look med lidt farve på læberne. 
 

6. Vand

Hjælper sammen med Taffel Mix dig til at holde hjernen i topform en hel dag. Fyld flasken op fire gange om dagen, så fungerer krop og hjerne optimalt hele dagen.

Fra naturens side er nødder og mandler fyldt med gode proteiner og fedtsyrer, som giver smagen et boost, når nødderne bliver tørristede. Peanuts, cashew-nødder, mandler og pistachienødderne får en dyb og mere intens smag. Prøv selv. Køb Taffel Mix af ristede nødder i supermarkedet. Læs mere om Taffel Mix HER

LÆS OGSÅ: TREND | 80’erne er tilbage – frem med skulderpuderne

Læs mere om: