Annonce
Dove-Anne
SMART LIVING

LIVSSTIL | Sådan får jeg mig-tid

Selvforkælelse er noget af det mest dyrebare og for nogle en sjælden luksus. Anne har fundet en måde at kombinere den dyrebare mig-tid med livet som mor i en travl hverdag.

Anne blev for nylig mor til en lille søn, og han tager naturligvis det meste af hendes tid og opmærksomhed. Vi lånte dog lidt af hendes tid, så hun kunne teste Dove DermaSpa Cashmere Comfort Body Cream.

– Når man nu har en lille baby, så kan det at finde tid til sig selv godt være en udfordring. Det er ikke altid, man har tid til at være dét for sig selv, man har været vant til. Og det til trods for, at det at gøre noget godt for sig selv lige præcis gør, at man har overskud til at være noget for andre.

Anne går på jagt og er meget ude i naturen, hvilket kan være hårdt for hendes hud. Derfor lod vi hende teste Doves Body Cream, som er særligt egnet til meget tør hud.

– Cremen trænger hurtigt ind og giver en god følelse af velplejethed, så det giver mig en chance for – midt i en travl hverdag – at få noget tid til mig selv, som er så vigtigt og rart.

LÆS OGSÅ: SUNDHED | Få en sundere hverdag

Danske kvinder tester*

På femina har de fået 200 kvinder til at teste en række af Doves produkter derhjemme. De har blandt andet testet Dove DermaSpa Cashmere Comfort Body Cream ligesom Anne.

Dove-kvinder-tester
* Undersøgelsen er foretaget med 200 danske kvinder rekrutteret via Femina.dk i 2017. De testede Dove Cashmere Comfort Body Cream hver dag i 7 dage.

Effektiv og behagelig hudpleje

Med Dove DermaSpa Cashmere Comfort Body Cream bliver det en fantastisk nydelse at pleje meget tør hud. Cremen er den hidtil mest effektive hudpleje fra Dove, med koncentrerede olier og beriget med Cell-Moisturisers® – en avanceret teknologi kendt fra ansigtspleje, der arbejder i hjertet af hudcellerne**) og tilfører masser af fugt. Så giv din daglige hudplejerutine lidt ægte luksus med Dove DermaSpa Cashmere Comfort Body Cream.

dove-dermaspa-cashmere-comfort-body-cream

** Effekt på hudens yderste lag (Stratum corneum).

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Volume og pleje til dig med fint hår

Læs mere om: