De mest ikoniske brudekjoler
TALK OF TOWN

9 ikoniske brudekjoler

Lårkort som Yoko Ono? Gennemsigtig som Kate Moss? Eller med otte meter slæb som svigermor? Der gættes ivrigt på, hvordan Meghan Markles brudekjole kommer til at se ud. Skulle hun have brug for inspiration, har vi samlet en række af de mest ikoniske brudekjoler her.

Nedtællingen til årets royale begivenhed, brylluppet mellem Storbritanniens Prins Harry og Meghan Markle, er i fuld gang.

Det, vi ved, er, at det skal stå 19. maj i St. George’s Chapel på Windsor Castle. Derudover er det meste gætværk. Som at storebror William skal være forlover. At Spice Girls spiller til (folke)festen. Og at Meghan Markle betaler den efterfølgende bryllupsrejse af egen lomme som en gave til sin mand.

LÆS OGSÅ: Prins Harry og Meghan Markle skal giftes 

Meghan Markles brudekjole 

Allermest hviskes der dog om, hvem der skal lave den kjole, den amerikanske skuespillerinde skridter op ad kirkegulvet i. Designere som Stella McCartney, Victoria Beckham, Ralph & Russo, Erdem og Roland Mouret har været nævnt. Men for nylig måtte bookmakerne stoppe alle væddemål på netop brudekjoledesigneren, fordi der lige pludselig var overvældende mange mennesker, der gerne ville sætte penge på Sarah Burton hos Alexander McQueen – som også stod bag hertuginde Kates smukke brudekjole fra 2011.

Ingenting er dog blevet hverken afvist eller bekræftet af kongehuset eller de nævnte designere.

- Hmmm, det vil jeg ikke sige noget om. Ingen kommentarer. Det er … det vil jeg ikke kommentere. Hun er en god ven. Og det er … Jeg kan ikke sige andet, lød det febrilsk fra Roland Mouret, da han blev spurgt direkte til kjolen for nylig.

Så det tyder på, at vi må væbne os med tålmodighed og først får af vide, hvem der har designet kjolen, når vi ser Meghan Markle i den.

LÆS OGSÅ: Bryllup? 5 ting du absolut ikke må have på! 

Den 36-årige kommende brud har tidligere sagt, at hun mest er til et klassisk, enkelt og underspillet romantisk look, når det gælder brudekjoler, og det ligger nok meget godt i tråd med kongelig etikette.

Hvis hun – eller den, der designer kjolen – skulle få brug for lidt inspiration til, hvordan den skal se ud, kan hun gå på opdagelse i arkiverne for celebre brudekjoler – fra Yoko Onos lårkorte til Gwen Stefanis pink over de kjoler, som hendes svigermor og svigerinde blev prinsesser i.

Se de mest ikoniske brudekjoler i galleriet

Ikoniske brudekjoler

LÆS OGSÅ: Må man have sort på til bryllup? 

Køb et abonnement på IN og spar 50 % - KØB HER

Læs mere om: