TALK OF TOWN

Årets break-ups og nye par

Livet gik sin gang i Hollywood i 2018 – med alt hvad det indebærer af knuste hjerter og nye svirrende amoriner. Jennifer Aniston blev single igen, mens Justin Bieber tog fusen på alle og blev gift med sin nye, gamle kæreste. Her får du årets nye par og årets forliste forhold i kendis-land.

Harvey Weinstein & Georgina Chapman

Hun skred allerede sidste år, da skandaler og skeletter væltede ud af skabene, og Harvey Weinsteins magtliderlighed – og bare liderlighed – blev afsløretog udstillet.

LÆS OGSÅ: Årets bedste Halloween-kostumer i Hollywood

Men i år fik Marchesa-designeren Georgina Chapman papirerne på, at hun nu er skilt fra den udstødte filmkonge.

Robert De Niro & Grace Hightower

En anden konge i filmland, veteranen Robert De Niro, fik også serveret skilsmissepapirer af sin hustru gennem 21 år, Grace Hightower, som han mødte, da hun i midt-90’erne arbejdede som tjener på en af De Niros yndlingsrestauranter, Mr. Chow.

Parret har to børn sammen, Elliott på 20 år og Helen på 6. De er tidligere gået fra hinanden, men fandt hurtigt sammen igen, så måske ender deres historie ikke her?

The Weeknd & Bella Hadid

Andre Hollywood-par har også givet kærligheden en chance mere. Musikeren The Weekend og topmodellen Bella Hadid var kærester i 2015-16, indtil han forlod hende for at flette fingre med Selena Gomez – få uger før de skulle stå på scenen sammen til det store årlige Victoria’s Secret-show. Akavet.

Men efter forholdet til sangerinden brast sidste år, har Abel Tesfaye – som The Weeknd hedder i sit civile liv – og Bella Hadid klinket skårene, og de har været stort set uadskillelige siden foråret.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Hailey Baldwin & Justin Bieber

Selena Gomez fandt efter bruddet sammen med sin ungdomskæreste, Justin Bieber, igen-igen, men i dét her tilfælde var den gamle kærlighed rustet, og de gik fra hinanden igen.

LÆS OGSÅ: Hvem bliver den næste James Bond?

Bieber brugte ikke lang tid på at slikke sine sår – i september giftede han sig med modellen Hailey Baldwin. De to har været venner og vistnok kærestet on-and-off, siden hendes far, skuespilleren Stephen Baldwin, tog hende med backstage til en Justin Bieber-koncert i 2011, for at hun kunne møde sit store idol.

Priyanka Chopra & Nick Jonas

Et andet teen-idol er også off the market, efter den yngste Jonas brother, 26-årige Nick, blev gift med sin 10 år ældre kæreste, den indiske skuespillerinde Priyanka Chopra, der har en fortid som Miss World.

Deres romance er en Hollywood-film værdig: Han forelskede sig i hende på afstand og sendte en sms til en ven, som arbejdede sammen med hende på serien ’Quantico’. ’Priyanka. Er. Wow.’ stod der bare.

Siden kontaktede han hende på Instagram, og i flere måneder sms’ede de sammen, inden de endelig stod over for hinanden til den store Met Gala i 2017. ’Hvor har du været hele mit liv?’ sagde Nick Jonas, mens han faldt på knæ. De to tilbragte en aften sammen i hendes lejlighed i New York, men eftersom hendes mor også var til stede, ’skete der ikke noget’, har de fortalt til Vogue.

Først et års tid senere mødtes de igen, og så fik romantikken endelig lov til at blomstre. I begyndelsen af december blev de mand og kone ved en storstilet, flere dage lang ceremoni i hendes hjemland, Indien.

Cheryl Cole & Liam Payne

Forholdet mellem One Direction-helten Liam Payne og sangerinde, model og tv-vært Cheryl Cole holdt ikke – selv om de to stjerner fik sønnen Bear sammen i marts 2017.

Liam Payne lader ikke til at tage bruddet fra den 10 år ældre skønhed synderligt hårdt. Han fletter allerede fingre med en ny kvinde, den kun 18-årige Maya Henry.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

Justin Theroux blev også prompte sat i forbindelse med et hav af kvinder, efter han og Jennifer Aniston bekendtgjorde, at de efter knap tre års ægteskab havde besluttet at gå fra hinanden.

Efter sigende kedede han sig i Californien og ville gerne bo i New York, mens ’Friends’-stjernen er indbegrebet af en California Girl og nyder det sunde, mere afslappede liv på den amerikanske vestkyst.

LÆS OGSÅ: Hvor blev dit ungdoms-crush af?

Rygter om, at hun var begyndt at se sin eksmand Brad Pitt igen, og at NU skulle de have en baby, begyndte at florere, men dem var der vist ikke meget hold i.

Channing Tatum & Jenna Dewan

Et andet break-up, som gjorde lidt ondt, var det mellem skuespillerne Channing Tatum og Jenna Dewan, som mødte hinanden på dansefilmen ‘Step Up’ i 2006. Deres ægteskab holdt i ni år, og de fik datteren Everly sammen, inden de ’kærligt besluttede at gå hver sin vej’, som de formulerede det over for People Magazine.

Fans og romantikere græd salte tårer, men parret har ikke set sig tilbage. De har begge nye kærester. Jenna Dewan dater en teaterskuespiller, Steve Kazee, mens Channing Tatum kigger sangerinden Jessie J dybt i øjnene.

Amy Schumer & Chris Fischer

Kærligheden blomstrede også hurtigt for komikeren Amy Schumer og kokken Chris Fischer – som er hendes PA’s bror. De mødte hinanden forrige sommer, men ingen anede noget om deres spirende romance, før Amy Schumer i februar annoncerede, at hun var blevet gift.

Parret venter nu også barn til foråret – nogenlunde samtidig med hertuginde Meghan og prins Harry, hvilket Amy Schumer gerne minder om igen og igen på Instagram.

Emily Ratajkowski & Sebastian Bear Mc-Clard

Det var også ren ‘SURPRISE!’ da Emily Ratajkowski – også i februar – bekendtgjorde på Instagram, at hun var blevet gift.

LÆS OGSÅ: Her er årets mest hørte sang

Den heldige mand er filmproduceren Sebastian Bear Mc-Clard, og det forlyder, at han og ’Blurred Lines’-baben har været del af det samme slæng i New York i årevis.

Caroline Fleming & Hervé Larren

Caroline Fleming og Hervé Larren forvandlede også et venskab til romantisk kærlighed i 2018. INs forsidemodel afslørede på Instagram, at hun havde en ny mand i sit liv, men at han ikke var et nyt bekendtskab.

Foto: Kristoffer Juul

Hun og den franske rigmand Hervé Larren mødtes i en elevator i Los Angeles for flere år siden og blev hurtigt venner, men i år spirede kærligheden mellem de to. Det var dog en kort romance. Parret gik fra hinanden inden årets udgang.

Nicklas Bendtner & Philine Roepstorff 

Også Caroline Flemings eks, fodboldspilleren Nicklas Bendtner, fandt kærligheden igen i 2018. I et år, der ellers ikke var nogen dans på røde roser for angriberen, som bl.a. blev dømt for vold, kunne han glæde sig over at have modellen Philine Roepstorff ved sin side.

LÆS OGSÅ: 9 gange Madonna chokerede verden

’Jeg griber dig altid, når du falder’, skrev fodboldromantikeren på Instagram, men det har vist mest været hende, der har skullet gribe ham, i året, der gik.

Lena Dunham & Jack Antonoff

Lena Dunham var også en af de kendisser, der skulle gruelig meget igennem i 2018. For ’Girls’-stjernen var det dog ikke temperament og ego, der voldte problemer, men hendes krop.

Efter at have døjet med sygdommen endometriose i årevis besluttede hun, da 2017 gik på hæld, at få fjernet livmoderen ved en operation. En operation, som betyder, at hun aldrig vil kunne blive gravid. I år fik hun også fjernet den ene æggestok som følge af sygdommen. Og som om det ikke var nok brast forholdet til sangeren og musikeren Jack Antonoff, som hun havde været sammen med i fem år.

I et essay i Vogue beskrev skuespilleren og produceren, hvordan hendes sygdom ikke bare sugede kraften ud af hendes krop og livsglæde, men også af deres forhold.

Ariana Grande & Pete Davidson

Ariana Grande og Peter Davidson nåede både at være et nyt par, blive forlovet og gå fra hinanden i 2018.

LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians vilde stiludvikling - fra 'faux pas' til stilikon

Sangerinden og komikeren fik ringe på i maj, kun få uger efter at være blevet kærester, og hver gang de optrådte sammen på den røde løber, havde de svært ved at holde fingrene fra hinanden. Men måske gik det hele lidt for hurtigt, for i november var det pludselig slut.

Ariana Grande udgav prompte nummeret ’Thank U, Next’, og Pete Davidson har allerede fået skrevet over flere af sine Ariana-relaterede tatoveringer.

Cardi B & Offset

Det var også et år med både op- og nedture for Cardi B og Offset. I juli blev hiphop-parret forældre til en lille dreng, Kulture, men i begyndelsen af december annoncerede sangerinden på Instagram, at de var gået fra hinanden.

– Kærligheden forsvandt bare, lød det fra Cardi B. Nu skal Offset så finde ud af, hvad han gør med den store Cardi B-tatovering, han har på halsen …

Winnie Harlow & Wiz Khalifa

En anden tatoveret rap-konge, Wiz Khalifa, fandt kærligheden i året, der gik. Han og topmodellen Winnie Harlow, der er kendt for sin spættede hud – hun lider af hudsygdommen vitiligo – bekræftede hen over sommeren, at ja, de er kærester.

LÆS OGSÅ: Se Victoria Beckhams vilde stilforvandling - fra lårkort Spicegirl til stilfuld karrierekvinde

Og den alliance var selv Wiz’ eks, Amber Rose, fan af. Hun kaldte Winnie Harlow en ’fucking sweetheart’ på Instagram og fortsatte med at sige, at hun håber, den nye romance holder.

Thomas Buttenschøn & Mille Gori

– Når man har lyst til at sidde ved siden af hinanden og spise en dårlig pizza hver aften, så er det måske, fordi man er blevet lidt forelsket. Sådan lød det fra børne-tv-vært Mille Gori – også kendt som Motor-Mille – efter det var kommet frem, at hun var blevet kærester med Thomas Buttenschøn, som også har sin gang på Ramasjang.

Musikeren, som blev skilt fra sine kone, blogger og forfatter Cana Buttenschøn, sidste år, svævede også på en lyserød sky.

’De fleste af jer kalder hende Motor-Mille. Nogle af jer kalder hende Mille Gori. De af jer, der kender hende, kalder hende bare Mille. Men det er kun mig, kun mig der kalder hende 'min kæreste', skrev den forelskede trubadur på Facebook.

Shia LaBoeuf & Mia Goth

Kærligheden spirede også på jobbet for Shia Labeouf og Mia Goth, da de begge medvirkede i Lars von Triers ’Nymphomaniac’. Skuespillerparret var sammen i fire år, før de blev gift i 2016, men i år annoncerede de, at de er gået fra hinanden.

Bruddet er ifølge begge parter udramatisk, og Shia Labeouf har muligvis allerede en ny – kendt – kvinde i sit liv. Han er blevet spottet i London sammen med sangerinden FKA Twigs, der sidste år brød forlovelsen med ’Twilight’-hugget Robert Pattinson.

LÆS OGSÅ: Last Christmas! Kæmpehittet bliver til en julefilm

Læs mere om: