TALK OF TOWN

Angelina Jolie og Brad Pitt ens klædt ved prisuddeling

Kendis-parret Angelina Jolie og Brad Pitt bar matchende, skræddersyede jakkesæt ved BAFTA-prisuddelingen og var klart blandt de bedst klædte den aften.

Den 38-årige skuespiller Angelina Jolie og hendes mand Brad Pitt bar matchende, skræddersyede jakkesæt ved BAFTA-prisuddelingen den 16. februar.

Plastikoperationer gør dig ikke mere attraktiv. Læs hvorfor her

Parret optrådte på den røde løber uden for Royal Opera House i London, og Angelina Jolie så betagende ud med en opknappet krave og en løs sløjfe sat sammen med en blazer fra Saint Laurent, løse bukser og skinnende, sorte stiletter.

Hendes 50-årige forlovede, der var mødt op for at støtte sine medspillere fra filmen 12 Years A Slave, så også flot ud i en lignende beklædning bestående af en blazer fra Valentino og ægte broguesko.

Læs om tidens mest populære plastikoperationer her

Parret var klart blandt de bedst klædte den aften, og fans brugte Twitter til at hylde Angelina Jolies androgyne udseende.

"Jeg er ret misundelig på enhver kvinde, der succesfuldt kan bære et jakkesæt. Angelina Jolie ser fantastisk ud!," skriver en pige.

Den 30-årige skuespiller Lupita Nyong'o så også forrygende ud på den røde løber forud for begivenheden. Hun var iført en slående emeraldgrøn couturekjole fra Dior med havfrueskørt og et guldbælte i taljen til at sætte fokus på hendes lille talje.

Stjernen var nomineret til prisen for bedste kvindelige birolle for sin rolle i 12 Years A Slave, men måtte se sig slået af kollegaen Jennifer Lawrence for hendes rolle i filmen American Hustle.

Hendes stil blev beskrevet som sensationel af hendes fans på Twitter og hendes følgere begyndte at spekulere i, hvad hun vil bære ved Oscar-uddelingen næste måned.