Annonce
RO Copenhagen
TALK OF TOWN

En helt særlig ting kendetegner nyt dansk smykkebrand

Kvalitet og klassisk design bliver vægtet højt hos det nye smykkebrand Ro Copenhagen. Og så er der en helt særlig detalje, der sniger sig ind i alle smykkerne…

Små detaljer kan godt være store. Det mener Ro Copenhagen, som er et nyt dansk smykkebrand. I alle Ro Copenhagens smykker finder du nemlig en signaturdiamant. Nogle gange er den så diskret, at man skal lede efter den. Andre gange er den mere synlig. Men den er der. Altid.

Detaljerne er nemlig vigtige for Helle Leiberg Nissen, der er designeren bag det nye smykkebrand. Ud over et øje for detaljer, har Helle også en passion for klassisk design, godt håndværk og høj kvalitet. Da hun designede sit første smykke, oplevede hun en helt særlig ro og fordybelse – deraf navnet på brandet.

LÆS OGSÅ: TREND | Smyk dit hår

Alle smykker fra Ro Copenhagen er håndlavede i 18 karat rød- og hvidguld dekoreret med de fineste diamanter og ædelsten. Det er meningen at smykkerne skal kunne gives videre i generationer og blive fyldt med den enkeltes minder og historier gennem årene.

Netop minderne betyder meget for Helle Leiberg Nissen, og med smykkekollektionen ”My”, som består af ørestikker og vedhæng, vil hun gerne give muligheden for at forevige tanken om en person eller et helt bestemt øjeblik.

Se nærmere på smykkerne (og se om du kan spotte signaturdiamanten!) på Ro Copenhagens Instagram-profil HER, og se IN-redaktionens favoritter i galleriet herunder:

RO Copenhagens smykker har en helt særlig detalje

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER