Den næste James Bond - hvem skal spille 007?
TALK OF TOWN

Hvem bliver den næste James Bond?

Når Daniel Craig snart parkerer sin Aston Martin, skal en ny skuespiller i ilden som verdens mest berømte spion. Og rygterne går om, hvem der er den næste James Bond.

Når ’Bond 25’ rammer biograferne i 2020, bliver det Daniel Craigs sidste film i rollen som James Bond. Men franchiset lever videre, så der skal naturligvis en ny 007 i ilden. Men hvilken skuespiller kommer til at overtage rollen?

Bookmakerne har deres favoritter, og der også et par jokere imellem, for som mange mener: Er vi ikke snart der, hvor James Bond ikke behøver at blive spillet af en hvid mand? 

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-filmen får premieredato

Vi ser på nogle af favoritterne til at blive den næste James Bond her

Tom Hardy

Manden, der nok skal få folk i biografen. Tom Hardy er en af tidens store mandlige skuespillere med en helt fantastisk evne til at forvandle sig roller (for eksempel Bane i ’The Dark Knight Rises’ eller som superskurken i Marvel-universet Venom). Men er rollen som James Bond for mainstream til Hardy? Det vil tiden vise. Indtil videre er han i hvert fald en af bookmakernes favoritter.

Tom Hiddleston

Endnu en britisk Tom – endda med erfaring som spion. Tom Hiddleston spillede hovedrollen i Susanne Biers ’Natportieren’, baseret på en John Le Carre roman.

James Norton

Den lidt mere ukendte Norton er også en af bookmakernes favoritter. Norton er først i trediverne, hvilket også ville betyde, at han kunne bestride Bond-rollen i flere film. Hollywood-veteranen Diane Keaton har også allerede blåstemplet Norton i et interview med Sky News: ”Han har alt, du har brug for. Før det første er han meget flot, meget klog, han er godt uddannet, og han er en fantastisk skuespiller. Og så er han sexet, ikke? Altså kvinderne kommer til at elske ham.”

Richard Madden

Madden er bedst kendt for sin rolle som Robb Stark i HBO’s ’Game of Thrones’, men der er hans overbevisende rolle i den britiske serie ’The Bodyguard’, der har fået ham på radaren som den næste James Bond.

LÆS OGSÅ: Det ved vi om sidste sæson af Game of Thrones

Harry Styles

Det yngste bud er nok også det mest usandsynlige. Nok har Harry Styles løsrevet sig fra rollen som teenageidol, men han har stadig ikke nok filmerfaring bag sig. Men med hans unge alder kan det være, han kommer op at vende til rollen som James Bond igen.

Idris Elba

Hvis valget falder på Idris Elba, vil det være et historisk et af slagsen. Men selv Bond-filmenes producer har sagt, at det er på tide, at Bond bliver spillet af en anden end en hvid mand. Elba er favorit blandt både bookmakere og fans, og det eneste, der synes at tale imod den karismatiske skuespiller, er hans alder. Elba er 45 år. Men Roger Moore spillede rollen som James Bond, indtil han blev 58…

Gillian Anderson

Bond… Jane Bond? Det ville være dristigt, men i tråd med tiden, hvis folkene bag filmene gjorde en kvindelig spion til omdrejningspunktet. I så fald ville Gillian Anderson fra ’X-files’ og ’The Fall’ være et fremragende bud.

LÆS OGSÅ: Sexede, skruppelløse og sårbare - rigtige kvinder hitter på tv

Læs mere om: