TALK OF TOWN

IN30ÅR | Årtiet med grunge, Buffalo-sko og Spice Girls

IN har fødselsdag, og i den anledning er vi blevet lidt nostalgiske her på redaktionen. Vi husker tilbage på den musik, de film og ikke mindst de modetrends, der har kendetegnet de tre årtier, IN har eksisteret i. Vi dykket ned i et bestemt årti – kan du gætte hvilket?

Man kan sige, at det er årtiet, hvor der var mere af det hele. Øget forbrug, internet, Coca-Cola-yoyoer, cd’er, supermodeller, ’Beverly Hills 90210’, tyggegummi-pop med Spice Girls og Aqua og depri-rock med Nirvana. Moden blev skældt ud for ikke at ville noget.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 danske stilikoner

Moden var ellers på mange måder både provokerende og revolutionerende. Og mærker som Everlast, Diesel og Buffalo havde deres storhedstid. Grunge blev et nyt modeord, og neonfarver, leggings, korte mavetoppe, joggingsæt og underkjolen uden på bukserne sås overalt. Hvis vi siger skovmandsskjorter, Buffalo-sko, tattoo-halskæder og lingeri uden på tøjet, kan du garanteret godt gætte, hvornår det er?

INs Facebookside kan du gætte årtiet, der er tale om, og deltage i konkurrencen om en ADAX taske til en værdi af 2.199,00 kr.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Fra Helena Christensen til Halle Berry – de har været på forsiden af IN

Lad dig inspirere af galleriet, hvis du er klar på at dykke ned i … 1990’erne.

IN30ÅR | Gæt årtiet der gav os grunge, Buffalo-sko og Spice Girls

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | 30 (andre) lækre ting som fylder 30


 

Læs mere om: