Chanels vildeste shows nogensinde
Foto: AOP
TALK OF TOWN

Løver, karruseller, rumraketter – Chanels vildeste shows nogensinde

Vildt, vildere, Chanel. Det franske modehus med Karl Lagerfeld i spidsen har tradition for at skabe shows, som er ren ekstravanganza. Se de 12 vildeste øjeblikke her!

Når der er modeuge i København, slås de danske modehuse om at finde den helt særlige location, som aldrig er brugt før, og som vil slå benene væk under publikum.

Når Chanel holder show under modeugen i Paris, foregår det altid samme sted. Grand Palais for enden af Champs-Elysées danner med sin karakteristiske glaskuppel altid rammen om de shows, Karl Lagerfeld skruer sammen.

LÆS OGSÅ: Historien bag - To film om Coco Chanel

Men kuplen er næsten også det eneste, der er til at genkende fra modeuge til modeuge. For når Kejser Karl skal præsentere sine kollektioner – uanset om det er haute couture eller pret-a-porter – sker det i kulisser, som er gennemført og gennemtænkt til mindste detalje.

Da SS18-kollektionen blev vist frem i mandags, havde han omdannet Grand Palais til en tropisk have med et 100 meter højt vandfald med ’huler’ under. Han opfordrede selv publikum til at indånde den fugtige luft og mærke, hvor godt det føles at være i ét med naturen. Måske en subtil besked til politikere og forbrugere om at værne om miljøet i højere grad.

Spektakulært, overdådigt og i tråd med tiden – som altid, når Chanel og Karl Lagerfeld laver show. Tidligere har han leget med temaer som teknologi, aktivisme og materialisme, og han har bygget lufthavne og slæbt en kæmpe løve i guld ind i Grand Palais.

Se 12 af de vildeste øjeblikke fra Chanels show fra de seneste 10 år i galleriet her:

Chanels 12 vildeste modeshows

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER