TALK OF TOWN

Lookalike i Hollywood – kan du gætte, hvis datter hun er?

Supermodeller og Oscar-vindere hiver gerne deres smukke teenagedøtre med på den røde løber. Det er næsten som at se dobbelt, for mange af dem ligner deres mor på en prik. Her er Hollywoods lookalike-børn.

Lookalike...

Både på catwalken og den røde løber er det lige i øjeblikket, som om man ser dobbelt. En række af mode- og filmbranchens største stjerner har døtre, som er blevet gamle nok til at gå deres berømte mødre i bedene – eller i hvert fald blive hevet med til modeshows og filmpremierer.

Den allermest omtalte lige nu er nok 16-årige Kaia Gerber, som er datter af 90’er-supermodellen Cindy Crawford. Under efterårets store modeuger var hun alle vegne – hun gik show for bl.a. Chanel, Calvin Klein og Versace, hvor hendes 51-årige mor også var på podiet i en hyldest til Gianni Versace, som døde for 20 år siden.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Med sit mørke, bølgede hår, store smukke øjne og sunde, glade udstråling ligner Kaia Gerber næsten til forveksling sin mor i de unge dage. Og hun er langtfra den eneste, der ikke bare har arvet talent og interessen for mode- eller filmbranchen fra sin mor, men også et næsten 1-til-1-udseende, som åbner døre.

LÆS OGSÅ: Se IN's stilikoner over 40 år

Klik dig gennem galleriet og se, om du kan gætte, hvem de smukke unge kvinder er døtre af:

Døtre, der ligner deres kendte mødre