Glemte Hollywood par
Foto: AOP
TALK OF TOWN

Var de kærester?! 14 glemte Hollywood-par

Vidste du, at Liam Neeson og Helen Mirren tog på campingture i en 2CV? At Bradley Coopers jagt på succes kostede ham forholdet til Renee Zellweger? Og at Julia Roberts skred på kærlighedsferie med en anden mand, få dage før hun skulle giftes med Kiefer Sutherland? Tag med en tur tilbage i tiden med 14 (næsten) glemte Hollywood kendiskærester.

Hver gang to Hollywood-kendisser finder sammen, ringer både kirkeklokker og babyalarmer – i hvert fald i den kulørte presse.

Men ligesom i den rigtige verden er det ikke altid, at den celebre kærlighed holder. Og når de to stjerner så går hver til sit, har man tendens til at glemme, at de nogensinde flettede fingre – særligt hvis de har fundet sig en ny kendis at holde i hånden.

Når du tænker på Brad Pitts kærlighedsliv, tænker du sikkert på Angelina Jolie, som den flotte skuespiller har seks børn sammen med. Og måske lidt på Jennifer Aniston, som han forlod til fordel for Angelina. Men inden de to kvinder kom ind i Pitts liv, var der både Gwyneth Paltrow og Juliette Lewis – ligesom Angelina faktisk også havde været gift to gange før, endda med selveste Sherlock Holmes.

LÆS OGSÅ: Celeber kærlighed i Hollywood - de fandt hinanden og de gik fra hinanden i 2017

Kig med og bliv mindet om nogle af de amourøse Hollywood-alliancer, du muligvis havde glemt alt om.

Glemte Hollywood-par

 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: