WEEKEND

3 upcoming biograf-film, du skal se

IN anbefaler tre film til dig, der elsker det sjove, det dramatiske og det romantiske

Er du til sjove, dramatiske eller romantiske film? IN anbefaler her 3 kommende biograffilm til enhver smag.

Sommeren er snart på vej, men der vil med stor sandsynlighed stadig være dage med trist og kedeligt vejr udenfor. På disse dage kan det være en mulighed at skifte en tur til stranden ud med en tur i biografen og se en af de nyeste film. IN har til inspiration samlet 3 upcoming film i forskellige genrer, som alle har premiere i biografen først i maj.

This is 40

Sjov. Sjov. Sjov. Hvis man er til humoren i 'Knocked Up', som også er instrueret af Judd Apatow, så er filmen 'This is 40' et must-see. Navnlig fordi den bygger videre på de samme karakterer. Filmen starter en årække efter 'Knocked Up' og omhandler ægteparret Pete (Paul Rudd) og Debbie (Leslie Mann), der står over for nye udfordringer. Petes musikselskab kæmper for overlevelse og Debbies kjoleforretning, bemandet af Desi (Megan Fox) og Jodi (Charlyne Yi), skal hjælpe med at dække det hjemlige budget.

Premiere: 8. maj 2013
Bestil billetter her: http://www.kino.dk/film/t/th/40

Anna Karenina

Keira Knightley spiller Anna, Jude Law Annas mand, Karenina, og Aaron Taylor-Johnson den dragende grev Vronskij, som hun forelsker i. Det er en af verdens mest sørgelige historier. Og det er muligt, at nogle af de øvrige filmatiseringer får os til at føle dramaet stærkere. Men ingen anden film kommer visuelt på højde med denne version, og derfor skiller den sig ud fra mængden som noget højst unikt. Teater og film bliver blandet sammen og snurrer én rundt, så man føler sig bedøvet - uden at Joe Wright taber én eneste scene på gulvet. Vi glider med ind og ud af de mange imponerende kulisser, og til sidst græder vi over Annas uafvendelige skæbne.

Premiere: 2. maj 2013
Link: http://www.kino.dk/film/a/an/anna-karenina

En sang for Marion

'En sang for Marion' er en charmerende sag om en gammel og gnaven pensionist, Arthur, der modstræbende begynder at synge i det lokale kor. Hans kone bliver syg, men den stærke korleder Elizabeth beslutter sig for at overbevise Arthur om glæden ved livet. Arthur kommer nu ud på en lattervækkende og livsbekræftende rejse ind i musikken og sig selv. 'En sang for Marion' har to af Englands mest respekterede skuespillere i de bærende roller, Arthur som spilles af Terence Stamp og Elizabeth som spilles af Vanessa Redgrave.

Premiere: 8. maj 2012
Link: http://www.kino.dk/film/e/en/en-sang-marion