Game of Thrones
Foto: HBO og AOP
WEEKEND

'Game of Thrones' vender tilbage – kan du genkende skuespillerne?

Endelig er den her – syvende sæson af ’Game of Thrones’. Vi har kigget nærmere på skuespillerne fra den populære serie og er overraskede over, hvordan mange af dem ser ud, når de ikke er på settet.

Det er midt om sommeren, men tro os – winter is coming!

For i dag begynder syvende sæson af ’Game of Thrones’ på HBO Nordic. Den har været længe undervejs – længere end normalt – fordi holdet bag hitserien var nødt til at udskyde optagelserne, fordi vejret simpelthen var for pænt og ikke spor ’winter’-agtigt på det tidspunkt, hvor de skulle i gang.

LÆS OGSÅ: De bedste looks fra 'Game of Thrones'' Emilia Clarke

Og da serien lakker mod enden og de endelige opgør om magten, var det nødvendigt med vejrforhold, der matchede den dystre dommedagsstemning.

Sæson 7 har i alt syv afsnit, lidt færre end de tidligere sæsoner. Sæson 8 bliver den sidste i ’Game of Thrones’ og bliver sendt i 2018 eller 2019 – måske afhænger det også af vejrforholdene.

Da serien kun er løst baseret på George R.R. Martins romanforlæg, er det ikke til at sige, hvad der kommer til at ske. Sikkert skulle de dog være, at fan-favoritter som Arya, Jon, Jaime og Tyrion er tilbage i det barske univers, hvor mange figurer har måtte lade livet.

Se skuespillerne bag de kendte figurer i galleriet her – mon du kan kende dem alle?

Sådan ser skuespillerne fra Game of Thrones ud i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Ann Lind Andersens bedste anbefalinger i denne måned

Læs mere om: