WEEKEND

IN GUIDER | Efterårets bedste restaurantåbninger

Vi elsker at spise ude – især et sted, vi aldrig har været før. IN har samlet efterårets bedste restaurantåbninger rundt om i landet – særligt udvalgt til dig!

På IN elsker vi at spise ude – og det gør du garanteret også. Man behøver ikke vaske op, hælde vinen op, og maden er fantastisk. Derfor har vi samlet nogle af efterårets lækreste, sprødeste og smukkeste restaurantåbninger rundt om i landet, så du kan tage ud og nyde livet med veninderne, manden eller familien.
 

Asiatisk tapas

KØBENHAVN: Drinks (i flertal) og god mad. To ingredienser, der sikrer en fantastisk aften med veninderne. To ingredienser, du får på Nørrebro-restauranten Sidecar, der er en sammenslutning af cocktailbaren Kocktail og street food-køkkenet Maobao, der laver asiatisk tapas – noget, man bare må prøve. Du finder Sidecar på Skyttegade 5, 2200 København N. Læs mere HER

Penthouserestaurant

KØBENHAVN: Den københavnske restaurant Mash er vokset til et større kødimperium – og den vokser stadig. På bare fem måneder har restaurantkæden tænkt sig at åbne tre nye afdelinger. Nu har de åbnet i Rungsted Havn, i Hamborg og i penthousen i Tivoli Hotel i København. Disse nye restauranter deler samme vision, som Mash er kendt for: gode bøffer af krogmodnet dansk og oversøisk kød i forskellige udskæringer serveret med valgfrit tilbehør i ægte steakhouse-stil, men i Tivoli Hotel kan du nyde udsigten ud over hele KøbenhavnLæs mere HER

Psst… Hvis du ikke lige kommer forbi Rungsted Havn, Tivoli Hotel eller Hamborg, så ligger Mash også i Aarhus, i Kastrup Lufthavn, på Skovridderkroen, i Bredgade i København og i London.

LÆS OGSÅ: MÅNEDENS BØGER | Med byen som omdrejningspunkt 

Aalborgensisk gourmet

AALBORG: Hotel Scheelsminde i Aalborg har åbnet Restaurant Bühlmann, der er gået efter at blive byens bedste. Hotellet har hentet den 25-årige landsholdskok Dennis Carlsen som køkkenchef. Køkkenet er fransk-nordisk gourmet, og den enten 3-, 5- eller 7-retters menu vil være sæsonbestemt, både hvad angår råvarer og teknikker. Restaurant Bühlmann ligger i hotelbygningen, som er en gammel herregård, og indretningen er adelig med lysekroner, tunge gardiner og tykke tæpper. Besøg Restaurant Bühlmann på Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV. Læs mere HER

Barbequerestaurant på Als

SØNDERBORG: Barbie, som den sønderjyske restaurant hedder, serverer steak og amerikansk barbeque. Det er Årets Kok 1995 Jakob Oubæk, der sammen med sin tvillingebror Rasmus Oubæk og partneren Christian Brandt har åbnet Barbie. Og hvis du tænker, at navnet virker bekendt i restaurantscenen, er det, fordi Ramus Oubæk også har en restaurant i København af samme navn – og med samme koncept. Barbie er god amerikansk mad til prisen. Du finder Barbie på Kastanie Alle 9, 6400 Sønderborg.

Dogmefri bistro

KØBENHAVN: Kadeau-drengene åbner endnu en restaurant. Denne gang under navnet Eldorado, men i modsætning til de andre Kadeau-restauranter begrænser Eldorado sig ikke til at favne det lokalt produceret. ’Vi har længe haft lyst til at kunne bruge de input, vi får, når vi rejser ud og oplever restauranter,’ siger Rasmus Kofoed, som er en af partnerne i Kadeau, om den nye dogmefri bistro. På Eldorado bliver der højere til loftet, mere liv og larm og generelt en mere uhøjtidelig stemning, end vi har været vant til på Kadeaus restauranter. Restauranten åbner i Kadeau Københavns gamle lokaler på Wildersgade 10A på Christianshavn.