WEEKEND

Picnic: 5 favoritsteder i København

Det er for alvor blevet sæson for picnic, og hvilken by egner sig bedre til picnic i det fri end vores smukke hovedstad? Vi giver dig fem favoritsteder til at holde picnic i i København.

Picnic er en uundværlig del af sommeren, og skal man med til mange picnic-arrangementer, kan det være en udfordring at være kreativ med at finde de helt perfekte steder. Nogle gange skal man ikke kigge så langt efter den særlige picnic. En termokande med kaffe og en omgang skak kan være den helt rigtige picnic-ramme på en doven søndag. En picnic med familien skal måske byde på underholdning og let adgang til is i massevis.

Læs også: Picnic - 20 lækre opskrifter!

Vores dejlige hovedstad med sine smukke parker inviterer til mange gode picnic-steder, og nedenfor har vi samlet fem af dem, vi synes, egner sig bedst til picnic-udflugter sammen med kæresten, vennerne og familien.

Lej en båd: Prøv en anderledes og hyggelig form for picnic: På vandet. På Islands Brygge har GoBoat slået dørene op for nem bådudlejning, hvor du kan leje små både ud på timebasis. Du kan endda bestille en picnic-kurv til at medbringe ombord. Bestil også en flaske bobler, og du har den perfekte picnic til at slutte en varm dag i solen af med.

Den hemmelige have: Savner du en diskret lille plet til at holde en stille og rolig picnic i? Så inviter dine venner eller familie på en picnic i den godt gemte bibliotekshave ved Den Sorte Diamant. En lille grøn oase i centrum.

Læs også: Det skal du huske til din picnic!

Assistens Kirkegård: Picnic på kirkegården - hvorfor ikke? Pak et spil backgammon sammen med din kaffe og sandwich i din picnic kurv, og nyd en stille søndag i solen sammen med kæresten, manden eller din gode ven. En af byens hyggeligste picnic perler.

Amager Strandpark: Den velbesøgte Amager Strandpark er et godt alternativ til en picnic sammen med familien. Tag cyklen, metroen eller pak bilen til en dag på stranden. Du kan nyde din picnic i sandet eller i det grønne og holde en pause med en omgang minigolf.

Film under åben himmel: Skal du på date? Så er en sen picnic med film under åben himmel en oplagt mulighed for dig og din udkårne. Zulu Sommer Bio viser fire populære film i uge 33 som Her, Inside Llewyn Davies, The Wolf of Wall Street, Gravity samt 'publikums favorit'. Filmene bliver vist på storskærm i Fælledparken og i Østre Anlæg. Medbring din picnic kurv og et tæppe til en hyggelig aften.

Læs også: De 5 bedste kaffebarer i Malmø!

Tre lækre picnic-kurve:

* Meyers store picnicbox med danske økologiske lækkerier. Se hele indholdet her!

* Charcutteri i en kurv. Il Sensos lækre picnic-kurv er spækket med oste, pølser og god vin. Vælg mellem 3 picnic-kurve her!

* Gør det nemt og lækkert og sæt din egen picnic sammen af sushi og sødt fra Sticks n' Sushi. Se den komplette menu her!
Læs mere om: