Annonce
MAD

2 toppings din yoghurt vil elske

Tag din yoghurt til nye højder med de lækreste toppings. Vores opskrift på bagt blomme og hasselnødder eller æble og saltkaramel får mundvandet til at løbe.

En skål yoghurt om morgenen er god at kickstarte dagen på. Den er rig på calcium og protein, og så ligger den ikke så tungt i maven.

Vælger du at hælde yoghurt natural i din skål, er der rig mulighed for at opgradere den med alverdens toppings. Skal det være sødt? Knasende? Eller saltet? Mulighederne er uendelige.

I disse opskrifter har vi valgt en laktosefri yoghurt natural fra Arla Laktosefri. Selvom den er fri for laktose, indeholder yoghurten stadig alle de vigtige næringsstoffer fra mælken såsom calcium og protein.

SE OGSÅ: Den lækreste iskaffe har en hemmelig ingrediens

TIP! Du kan også få laktosefri yoghurt med pære/banan- og jordbær/vanilje fra Arla Laktosefri.

Hvilken topping vælger du?

Nedenfor har vi samlet to forskellige toppings til din yoghurt.

Først har vi en topping, der består af bagt blomme og knasende hasselnødder. Dernæst har vi en topping med æble og saltkaramel.

To forskellige bud på morgenmadstopping. Hvilken vælger du?

 

Bliv inspireret af Arlas Laktosefri opskrifter her!

Opskrift på yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder

Top din yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder. Få opskriften her.

Antal: 1 portion

Det skal du bruge for at lave yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder

  • 2 blommer
  • 1 tsk. muscovadosukker
  • 10 hasselnødder
  • 2 dl Arla Laktosefri yoghurt naural

Sådan laver du yoghurt med bagt blomme og ristede hasselnødder

  1. Halver blommerne, og fjern kernerne. Læg blommerne i et fad. Drys med muscovadosukker.
  2. Bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter eller til blommerne er møre.
  3. Rist hasselnødderne 5 minutter på en tør pande, og hak dem groft.
  4. Kom yoghurten i en skål. Pynt med bagte blommer og ristede hasselnødder.

Opskrift på yoghurt med æble og saltkaramel

Æble og saltkaramel er et match made in heaven. Få opskriften her.

Antal: 1 portion

Det skal du bruge for at lave yoghurt med æble og saltkaramel

  • 0,75 dl piskefløde
  • 75 g sukker
  • 1 nip salt
  • 0,5 æble
  • 1 tsk. flagesalt
  • 2 dl Arla Laktosefri yoghurt natural

Sådan laver du yoghurt med æble og saltkaramel:

  1. Opvarm fløden, og sæt den til side.
  2. Smelt sukker i en tykbundet gryde.
  3. Tag gryden af varmen, og tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring.
  4. Tilsæt 0,5 tsk. salt. Lad karamellen køle af.
  5. Fjern kernehuset på æblet. Skær i tynde skiver.
  6. Kom yoghurten i en skål. Pynt med æble, saltkaramel og salt.

SE OGSÅ: Smoothiebowl med himmelsk smag
 

  • Du behøver ikke være laktoseintolerant for at have lyst til at prøve laktosefri alternativer. Arla har et stort udvalg, der ikke begrænser dig, uanset hvad du har lyst til. Du kan vælge Arla Laktosefri, der har en lang liste med produkter uden laktose, men som stadig indeholder alle de gode næringsstoffer fra mælken. Så har du friheden til at vælge lige præcis det, der passer til dig. Uden at du skal gå på kompromis.

  • Bliv inspireret af de lækre opskrifter fra Arla Laktosefri HER, og sæt gang i fantasien. Start for eksempel din morgen med Arla Laktosefris yoghurt natural, eller lav pandekager på laktosefri mælk. Top din morgenmad med lige præcis, hvad du har lyst til. Granola, bær, kakaonibs, nødder, kokosflager, karamel, rabarberkompot  - ja, kun fantasien sætter grænser.

  • Når du husker at mærke efter i kroppen, bliver du lynhurtigt klar over, hvad der får dig til at føle dig allerbedst tilpas, og så er det helt op til dig at vælge til og fra i din hverdag. Du kan nærmest få alle dine yndlingsprodukter i en laktosefri variant. Hos Arla Laktosefri kan du få laktosefri mælk, yoghurt, fløde, friskost, hytteost, salatost, smør, kakao og creme fraiche. Så kan du kan nemt vælge laktosefrit, når du skal lave morgenmad, frokost eller aftensmad.

 

 

 

Læs mere om: