Annonce
GOURMET

3 grunde til at dampovnen er din bedste ven i køkkenet

Drømmer du om at lave gæstemad uden bøvl? Så allier dig med Electrolux' nye dampovn, der både hjælper dig til den perfekte steg og rengøring bagefter.

Er du også en af dem, der holder af at lave lækker og avanceret mad til dine gæster, men til tider syntes, at det også kan være ret stressende, fordi det kan gå så galt?
 
Dét, kombineret med, at man efter en lang dag i køkkenet, tit er så træt, når gæsterne endelig ankommer, at man er klar til at gå i brædderne efter et par timer. Den problematik kan du næsten se bort fra med den nye dampovn fra Electrolux.
 

3 grunde til at dampovnen er din bedste ven i køkkenet

  1. Det indbyggede madlavningstermometer i Electrolux' dampovn hjælper dig med at lave et perfekt tilberedt måltid. Skal du fx tilberede en steg til gæsterne, indstiller du blot termometeret til enten rosa eller gennemstegt, alt efter hvad du ønsker. Ovnen slukker af sig selv, når retten er færdig.
  2. Den avancerede fugtighedssensor sikrer, at maden bevarer en saftig konsistens og den intense smag – hver gang. Og med den indbyggede sous vide-funktion kan du tilberede dine råvarer med krydderurter og krydderier i vakuumforsejlede poser ved kontrollerede temperaturer, så konsistensen, aromaen og den uforlignelige smag bevares.
  3. Er en ovn med masser af udstyr ikke svær at rengøre? Nej, tværtimod. Med ovnens smarte rengøringsprogram med damp kan du holde ovnen skinnende ren. Uden nogen form for anstrengelse. Electrolux' ovn minder dig endda om, når programmet skal slås til.

 

På den måde kan du gå gourmetkok-amok og imponere gæsterne som aldrig før og på samme tid være fyldt med energi og overskud til at nyde deres selskab hele aftenen.

Du kan fx prøve Thomas Herman og Julie Zangenbergs pighvar sous vide med forårsgrønt.

Advertisement

 

Læs mere om: