Annonce
Rosendahl kollektion af David Andersen
GÆSTEMENU

Dæk et smukt bord på få minutter

Når gæsterne er på trapperne, og tiden er knap, så kan du stadig nå at dække et smukt bord.

Uanset om du har haft en lang arbejdsdag, eller om du venter gæster i weekenden, er det en god fornemmelse at sidde omkring et veldækket bord. Mad & Bolig giver i samarbejde med Rosendahl et bud på, hvordan du kan matche de nye stilrene produkter fra Rosendahl på kryds og tværs og style bordet i løbet af få minutter.
Tidløse klassikere bliver genfortolket
Rosendahls nye serier bygger videre på grundfortællingen om design, der gør hver dag smuk, dog nu med en ekstra æstetisk dimension gemt i detaljen og nye nuancer i det hvide univers, som i årtier har været Rosendahls stærke signatur. I 2014 tiltrådte David Andersen som kreativ direktør for Rosendahl. Han går ikke af vejen for at trække på sin baggrund som international modedesigner, selvom han har skiftet couturen ud med materialer som fx porcelæn, glas, træ og stål.
- At være kreativ handler for mig om at åbne sindet og tage verden ind, fortæller David Andersen.
- Uanset hvilket materiale jeg arbejder med, bliver jeg inspireret af tilfældige indtryk og lader dem forplante sig til konkrete idéer – om det så er smukke kjoler eller smukt design.
Nyhederne rummer raffinerede genfortolkninger af de klassiske produkter og innovative nye produkter, der krydser smukt ind i den eksisterende serie. Hvis du skulle være det mindste i tvivl om, hvordan du bruger de smukke nyheder på dit spisebord, så se og læs med her ... 
Det skal du bruge til et veldækket bord
Skænk vand op fra Rosendahls nye karaffel med sort silikonelåg og -greb (Find den her!). Premium-vandglas, 52 cl (Find dem her!). Åbn en flaske god vin med den smarte vinkugle, der gemmer på både proptrækker, oplukker, vinprop og folieskærer (Find den her!), og anbring den praktiske dekanteringsprop i flasken (Find den her!), før du skænker vinen i de høje Premium-vinglas (Find dem her!).
Grand Cru-bestik (Find det her!). Servér en lækker anretning på Grand Cru-smørebrikker i bambus (Find dem her!) og Grand Cru tallerkener, 27 cm (Find dem her!). Krydr med salt og peber fra Rosendahls fingersalt- og peberkar på egetræsfod (Find det her!). 
Dækkeservietterne er en del af den nye Nanna Ditzel-kollektion. De er i silikone og fås i sort og grå (Find dem her!). Blomsterne er arrangeret i et Nanna Ditzel opbevaringsglas (Find det her!). Papirservietterne fra Nanna Ditzel-kollektionen fås i flere farvekombinationer (Find dem her!).