12 bud på perfekt dessert til nytår og fest
GÆSTEMENU

Find din dessert til nytår eller fest

Find den perfekte dessert til nytår eller fest lige her, hvor vi har samlet 13 af vores mest elegante desserter.

Et festmåltid skal altid afsluttes med en dessert i verdensklasse, og det er faktisk ikke så svært, som det lyder.

En elegant dessert til nytår eller fest behøver hverken være svær at lave eller give dig sved på panden. Der findes mange måder at "snyde" lidt uden at gå på kompromis med smag eller udseende.

Det kan for eksempel være ved at vælge nogle rigtig gode råvarer, ved at forberede det meste på forhånd eller ved at anrette desserten, så den ser mere kompleks ud, end den er. Men resultatet af alle de smarte tips og tricks skal selvfølgelig altid være en fantastisk smagsoplevelse. 

SE OGSÅ7 søde slags dessert til nytår

Find din dessert til nytår eller fest

Vi har her samlet 13 af de bedste desserter til nytår eller fest. Nogle af dem kan du lave på 5 minutter, mens andre kræver mere forberedelse og erfaring i køkkenet, men vi vil vove at påstå, at du sagtens kan finde en, der passer til både din menu og dit ambitionsniveau. Husk bare at gennemlæse opskriften, inden du går i gang, så du har styr på forberedelsestiden og timing i forhold til resten af din fest- eller nytårsmenu. 

Dessert til nytår

Flere klassiske desserter til nytår og fest

Hvis du bare gerne vil lave en dessert til nytårs- eller festmenuen, som ikke kan slå fejl, og som alle elsker, så prøv en af vores eviggyldige favoritter. Vores opskrift på klassisk tiramisu, chokolade-karamel-tærte og den imponerende blødende chokoladekager er et sikkert hit på tallerkenen. Du finder dessert opskrifterne her:

Dessert til nytår med chokolade

SE OGSÅ: 10 lækre desserter til nytår