GÆSTEMENU

Fisk som festens midtpunkt

Hæld noget godt i glassene og saml vennerne omkring delikate crostinis lige til at hapse med et par fingre. Vi har lavet en frisk festmenu med masser af nye smagsnuancer oven på decembers tunge retter. Go fish!

VINFORSLAG
Forret: Tør mousserende vin, fx. Prosecco fra Norditalien el. cava fra Spanien.

Hovedret: Bandol rosé, sval Bourgogne Pinot Noirrødvin el. måske endnu bedre en kold tjekkisk pilsner, fx Urquell.

Dessert: Et glas kold Banyuls, naturligt sød hedvin, fra Sydfrankrig.
TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Rør dej til molleux-kager
• Kog og pil kartofler
• Kog æg
• Bland røget
torskerognscreme

Tre timer før:
• Forbered crostini
• Lav sauce
• Rens og skær fisken
• Snit tilbehør til torsken

Kort før og under
middagen:
• Smørsauter kartofler
• Damp fisk
• Bag kager





Crostini med torskerogns-creme, gedeost og kyllingelever


Dampet torsk med senneps-sauce



Molleux au chocolat





Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager




Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse




Carpaccio, søtunge og fragilité





Middel-havsmad






Sommermad
med inspira-tion fra Italien




Klassisk
sommermad

Gazpacho, makrel og
franske choux

Sensommer mad med friske råvarer

Thanksgiving-dinner


































Læs mere om: