Nem forret - krebsereder
GÆSTEMENU

Fornem forret på 5 min.

Lav en fornem og nem forret på bare 5 min., der egner sig til nytår, fest og store gæstemiddage.

Det tager kun 5. min. at lave denne skønne forret, men den ligner en million, og dine gæster vil aldrig gætte, at den er lavet på ingen tid. 
 

Fornem forret på 5 min.: Krebsereder

Tid: 5 min.
Det skal du bruge til krebsereder: 
  • 100 g krebsehaler
  • 1½ spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. tomatpuré
  • 12 vol au vent (Kan købes færdige, udstikkes af butterdej eller erstattes af tarteletter) 
  • Salt og peber
  • Frisk dild 
  • Citronsaft 

Sådan laver du krebsereder: 

  1. Hak krebsehalerne fint og vend dem med mayonnaise og tomatpuré.
  2. Smag krebsesalaten til med salt, peber, hakket dild og citronsaft.
  3. Fordel krebsesalaten i de små vol au vents og server med det samme.

Flere nemme forretter

Kig med her, hvis du er på jagt efter flere nemme forretter, der passer til både nytår og hyggelige middage: 

Nem forret