forretter
GÆSTEMENU

Forretter, der imponerer

Brug tid på at lave en lækker forret, der gør underværker i dit middagsselskab. Her får du inspiration til 10 lækre forretter med kød, fisk og grøntsager.

Forretter - en vigtig del af måltidet

En lækker forret er den lille men lækre detalje, der fuldender det dejlige måltid i det gode selskab. Er den heldig, kan den endda overstråle selve æresgæsten: Hovedmåltidet. En forret er den perfekte ret til at åbne op for en skøn aften og lægger den perfekte bund for en hyggelig aften.

Læs også: Se alle vores festlige forretter til nytår her!

Forretter kan laves af stort set alle madvarer. Du kan fokusere på en helt bestemt ingrediens, der går igen i alle retter, du serverer den aften, du kan lave et madtema eller du kan sætte din helt egen menu sammen efter sæson og smag. Du kan lave den vegetarisk eller kødfuld og servere den som pindemadder, suppe eller trylle en spændende salat frem med lækre ingredienser. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Læs også: Se alle vores lækre forretter her!

Vi har fundet syv forskellige forretter, som er sammensat på både traditionelle og mere avancerede måder. Lad dig inspirere, men prøv dig gerne frem med egne ingredienser og brug din fantasi til at lave præcis den forret, der får dine gæster til at sidde lidt længere.

Læs også: 10 nemme forretter

Forretter der imponerer