GÆSTEMENU

Gæstemenu 'to go'

Lækker tre-retters gæstemenu, som er lige til at pakke ned og tage med ud under åben himmel.

Menuen her er 'to go' - lækkerier som er nemme at spise og lige så lette at pakke og tage med ud under åben himmel. Server menuen som tre retter eller det hele på én gang, så man kan nippe.


De tre retter:

Forret:
Figner med gedeost, radicchiosalat og tomatsalsa





Hovedret:
Spyd med peberkrydret oksemørbrad





Dessert:
Gelé med rosé cava

Tidsplan
Dagen før:
• Bland og køl frugtgelé

Tre timer før:
• Klargør figner
• Rør tomatsalsa
• Bland couscoussalat
• Sæt oksemørbrad på spyd
• Bag løg
• Skyl radicchio

Kort før og under middagen:
• Pak picnickurven eller anret bakken
• Grill figner og oksemørbrad
• Hæld dressingen over radicchiosalaten

Flere 3-retters gæstemenuer:



Pighvar, vagtler og champagne-dessert




Asparges, kalvemørbrad og citronbirkeskager




Tatar af fisk, ungehane og rabarberkage






Vinforslag fra Laudrup Vin & Gastronomi


Forret:
Hele figner med gedeost, radicchiosalat og tomatsalsa

Little Yering Chardonnay

Håndplukkede druer, 100% Chardonnay fra Yarra Valley. Little Yering Chardonnay er lagret på franske fade. Vinen har en skøn duft af citrus. En smule krydrethed, lidt nøddeagtig fad samt en lang forfriskende eftersmag.

Køb den her
________________________________________

Hovedret:
Peberkrydret oksemørbrad

Pio Cesare Barbera


Vinen står i glasset med en næsten blækfarvet intensitet og udsender en bouquet af tjære, violer, ribs og engelsk lakrids. På tungen er vinen koncentreret og frugtdrevet med en fornem syre, som giver en flot præcision og balance.

Køb den her

________________________________________

Dessert:
Gelé med rosé cava

Parxet Cuvée Dessert Rosé


Chardonnay og Pinot Noir druerne giver vinen struktur til at kunne følge med mandelbisquit. En diskret sødme og smagsnuancer af skovbær, blåbær og hinbær gør vinen til en elegant ledsager til denne dessert.

Køb den her

Læs mere om: