
Sådan laver du mad med enkle budgetvenlige råvarer fra små lokale producenter. Bliv inspireret til sommerfrokosten med opskrifterne på disse seks skønne retter fra Trine Hahnemanns nordiske køkken.
Rugpizza med bacon, forårsløg og vesterhavsost er perfekt at servere som en snack, skåret ud i mindre stykker, eller som frokost eller aftensmad. Se opskriften her
Der er intet som smørrebrød til en sommerfrokost med øl og snaps. Her er de tre varianter: Christiansø-sild med vagtelæg, sprængt spidsbryst med syltede rodfrugter og peberrod samt sygeostsalat med kartofler og kål. Se opskrifterne her
Køb friske skiver laks hos din fiskehandler og server denne ret som en delikat forret eller let frokost. Se opskriften her
Svinekæber i hvidvin og hyldeblomsteddike serveret med stegt spidskål, ærtepuré og nye kartofler. Se opskriften her
Friske bønner behøver et minimum af tilberedelse. Skyl dem, nip dem og sautér dem i smør. Kyllingen skal ligge i lage på køl i et døgn. Se opskriften her
Egentlig er cottaen som budding, men her med lidt mindre husblas , og derfor skal den anrettes i portioner. Toppet med rabarbersirup giver det en dejligt frisk og delikat dessert. Se opskriften her