lam til påske
GÆSTEMENU

Påskemiddag med lam

Byd på en delikat og elegant menu med havtaskekæber, lam og en laber limemousse. Tilbehøret er grønt, sprødt og let krydret.

Påskemiddag med lam

VINFORSLAG
Forret: Chablis eller endnu bedre Chablis 1. cru fra topårgangen 2009

Hovedret: Barbaresco fra Piemonte eller Chianti Classico fra Toscana. Begge i årgang 2006 eller 2007

Dessert: Kold Beaumes de Venise-dessertvin

SE OGSÅ: Få inspiration til din påskefrokost her!

 

TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Tilbered limemousse
• Tilbered blomkålspuré

Tre timer før:
• Bag pistacietuile
• Tilbered perlerugsalaten
• Steg lammekøllen

Kort før og under
middagen:

• Damp havtaskekæberne
• Varm blomkålspuréen
op
• Anret forret og hovedret


Havtaskekæbe
med blomkålspuré og
ristede mandler


Lam og perlegursalat
med fennikel
og korender

 


Let limemousse
med sprøde
nybagte
pistacietuiles