GÆSTEMENU

Picnic: 20 lækre opskrifter

Picnic er en skøn aktivitet om sommeren, som hele familien kan deltage i. Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad.

Når den danske sommer opfører sig pænt, og solen skinner, så er der næsten ikke noget bedre end at tilbringe en dag med picnickurven ude i naturen. Om det så er på stranden eller i skoven, så er en picnic ude i det blå noget af det hyggeligste og mest sommerlige, man kan foretage sig i den danske natur.

Når man sidder der med en sandwich eller et stykke kage, omgivet af dem man holder af, så er der langt til vinteren, stress og hverdag. I naturen kan man rigtig slappet af, drømme sige væk og lade dagen gå stille og rolig med græs og blomster i håret.

Sødt til picnic? 7 lækre chokolade desserter!

En picnic kan bestå af mange forskellige aktiviteter, og den er klart det oplagte sommerevent sammen med familien eller vennerne. Der er dog ingen tvivl om, hvad det vigtigste ved picnic'en er: Den gode mad. En rigtig picnic klassiker er lækre hjemmelavede sandwiches, men heldigvis er der rigtig mange andre lækre retter, som er nemme at transportere i picnickurven.

Læs også: 7 sunde snacks!
 

Gode råd til din picnic:

- Skal du være på picnic på hele dagen, kan det være smart at pakke flere forskellige retter i picnickurven, som kan spises i løbet af dagen. Eksempelvis er snacks og søde sager oplagte til en picnickurv.
- Husk rigeligt med væske på en varm sommerdag. Prøv for eksempel den lækre rabarbersaft til din picnic.
- Forbered din picnic i god tid og involver vennere eller familien til at hjælpe til med forberedelserne.

I nedenstående galleri har vi samlet en masse retter til picnickurven, som er perfekte til din tur ud i det danske sommerland.

20 opskrifter til picnic