GÆSTEMENU

Vive le bistro!

En omgang fransk bistromad slår aldrig fejl. Det er enkelt, rustikt og med gode råvarer som friske muslinger og rødt kød i højsædet.

Bistrostemning derhjemme
Drop dugen, hvis du gerne vil genskabe en stemning af bistro. En råskuret træbordplade eller som her en bordplade malet med tavlelak er det perfekte underlag. Dæk bordet enkelt og afslappet med klassiske franske caféglas, gerne i stabler. Brug glassene både til vand og vin.
Tips til en arbejdsplan

Dagen før:

MENU:

forret:
Muslinger på fransk maner

hovedret:
Steak frites og bearnaise

dessert:
Crème brûlée


Rør og bag crème brûléen
Skyl salaten
Kog essensen til bearnaisen

Tre timer før:
Skyl muslingerne
Kog suppen, så den er klar til muslingerne
Skær fritterne og læg dem i koldt vand

1 time før:
Fritér fritterne første gang
Anret salaten
Rør vinaigretten

Kort før og under middagen:
Kog muslingerne i suppen
Fritér fritterne anden gang
Steg kødet
Karamellisér crème brûléen med en gasbrænder

Læs mere om: