Annonce
Electrolux blender
GOURMET

Grøn mango-smoothie - helt uden blenderbøvl!

Her får du opskriften på den perfekte, sunde smoothie. Samtidig introducerer vi dig for Electrolux' Masterpiece blender, som gør en ende på dine blender-frustrationer.

En god start på morgenen er fundamentet for, at du får en skøn dag. Alt skal helst køre på skinner i de tidlige morgentimer, især når det gælder morgenmåltidet. Med det rigtige morgenmåltid og det rigtige udstyr kan vi garantere for, at du kommer flyvende fra start. 

Derfor giver vi dig her en opskrift på en nem smoothie, som du både kan servere for dine gæster som en appetizer eller indtage som en energibooster om morgenen.

Den perfekte blender

Vi kender sikkert alle til besværet med at skulle blende frosne bær eller isterninger. Det er sjældent, at blenderen klarer det i første hug. Men det behøver ikke være besværligt! Electroulux' Masterpiece blender, ESB9300, klarer både isterninger direkte fra fryseren eller frosne jordbær med bravur.

Se også: Bliv klogere på blenderen - og Electrolux' andre produkter her!

Skal du lave en smoothie, smider du alle ingredienserne i blenderen, sætter låget på og trykker på knappen 'smoothie'. Den blender ingredienserne ved lav hastighed, så smag og konsistens bevares. Den unikke PowerTilt teknologi gør, at dine fødevarer bliver blendet optimalt. Så får du mest ud af dem! Der findes en masse andre indstillinger såsom 'is', så du kan lave perfekt knust is til dine drinks.

Opskrift på Grøn smoothie med mango og spinat

 • Spinat
 • Agurk
 • Mango
 • Honningmelon
 • Mandelmælk

Sådan laver du Grøn smoothie med mango og spinat

  1. Skær agurk, mango og honningmelon i små stykker.
  2. Smid spinat og frugt- og grøntsagsstykkerne i blenderen. Top det med mandelmælk.
  3. Start blenderen. Blend blandingen ved lav styrke for at bevare struktur og farve.
  4. Hvis du vil have din smoothie ekstra kold, så smid nogle isterninger i. 

  Advertisement