MADTRENDS

Fettuccine zucchine e gamberi

Fettuccine med squash, rejer og cherrytomater

(4 personer)
1 lille løg
olivenolie
2 fed hvidløg
2 små peperoncini
3 zucchine (squash)
salt
10 cherrytomater
150 g rejer
400-500 g frisk fettuccine

Hak løget fint og svits det på en høj pande sammen med olivenolien, de hele, pillede fed hvidløg og peperoncinierne. Skær de tre zucchine ud i tynde strimler a la julienne. Tilsæt dem sammen med lidt salt og tilsæt bagefter de grofthakkede cherrytomater. Lad retten simre i et par minutter, til grønsagerne er al dente. Til allersidst blandes rejerne i, og det

Tortellini burro e salvia
(Tortellini med smør og salvie)
Tagliolini con la spigola
(Tagliolini med havbars, cherrytomater og peperoncini)
Spaghetti alle vongole
(Spaghetti med venusmuslinger, hvidløg og peperoncini)

hele røres rundt. Pastaen koges imens i saltet vand i tre-fire minutter og hældes derpå op i zucchinesaucen på panden og blandes godt. Saucen skal fremtræde cremeagtig. Er den for tør, tilsættes mere pastavand.

Læs mere om: