RÅVARER

Gårdbutikker i hele landet

Tag en tur ud i sommerlandet, og hent dine råvarer i den lokale økologiske gårdbutik. Så får du helt friske varer, nyplukkede og nyopgravede. Find din nærmeste gårdbutik her - uanset hvor du nyder sommeren henne i landet

Når solen hænger højt på himlen, og kornet står gyldent på marken, er udvalget af økologiske danske råvarer
allerstørst. Hele landet bugner med rabarber, asparges, nye kartofler, jordbær, friskmalet mel fra små møllerier, friskslagtede kyllinger, kød fra lam og kalv - og meget mere.

Tag en tur ud i sommerlandet, og hent dine råvarer i den lokale økologiske gårdbutik. Så får du helt friske varer, nyplukkede og nyopgravede. Du kan smage på egnens særlige råvarer og få en god snak med dem, der har dyrket dem. Mens du smager på gårdens hjemmelavede produkter eller måske plukker bær i marken, kan en venlig gårdhund eller små dyreunger mange steder underholde de mindste.

Læg også mærke til de mange vilde blomster i grøftekanten og fuglesangen omkring de økologiske gårde. Vilde planter og dyr trives nemlig langt bedre der, hvor landmanden ikke bruger sprøjtegifte og kunstgødning. Og vi lover, at maden i dit eget køkken ikke bliver ringere af, at du har hentet de økologiske råvarer ude på landet.
 

Læs mere om: