Annonce
DESSERTER & KAGER

3 hurtige desserter med kokosmælk

Den cremede, fyldige kokosmælk fra Santa Maria er særligt velegnet til brug i det søde køkken. Med blot ganske få øvrige ingredienser kan du hurtigt trylle en panna cotta, en chai latte eller en portion ispinde frem – alt sammen med eksotisk kokossmag.

Hvis du er vild med den cremede og eksotiske kokossmag, så vil du elske de her desserter med kokosmælk:

#1: Kokos-panna cotta med passionsfrugt

  • Læg 3 blade husblas i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter
  • Hæld 200 ml Extra Creamy Coconut Milk fra Santa Maria i en gryde, og tilsæt 75 g sukker og siet saft fra 3 passionsfrugter
  • Varm blandingen op under omrøring, til sukkeret er opløst
  • Smelt husblassen i den varme kokosmælk, og fordel den i 4 glas eller portionsskåle
  • Stil desserterne på køl, til cremen er stivnet, og servér med lidt passionsfrugt på toppen.

#2: Kokos-chai latte

  • Hæld 200 ml Extra Creamy Coconut Milk fra Santa Maria i en kraftig blender
  • Tilsæt 2 spsk. sukker, 1 tsk. Santa Maria stødt kanel, ½ tsk. Santa Maria stødt kardemomme, ¼ tsk. Santa Maria stødt ingefær og 2 dl isterninger
  • Blend det godt sammen, til konsistensen er cremet og luftig
  • Fordel drikken i 2-4 glas, drys evt. med lidt kanel, og servér straks.

#3: Kokos-jordbær-ispinde med chokolade

  • Hæld 200 ml Extra Creamy Coconut Milk fra Santa Maria i en blender
  • Tilsæt 150 g friske, rensede jordbær, 50 g sukker og korn fra ½ Santa Maria vaniljestang
  • Blend det hele sammen til en jævn masse, og fordel den i pindis-forme
  • Sæt formene i fryseren, og stik en pind i hver form, inden isen er helt frossen
  • Pynt de frosne is med striber af smeltet mørk chokolade lige før servering.

Læs mere om: