DESSERTER & KAGER

4 gode kager til kaffen

Kaffe og kage hænger unægtelig sammen. Forkæl venner og familie med en af de her kager - eller lav dem alle fire, hvis du ikke kan vælge!

Hvis du gerne vil imponere dine kaffegæster, så er det bare om at komme i køkkenet og lave en eller flere af de her lækre kager! De smager fantastisk, og så er de samtidig smukke at se på.

4 gode kager til kaffen

Smuk saltet chokoladetærte
Chokoladetærte er altid et sikkert hit på bordet, men hvis du gerne vil nytænke den klassiske chokoladetærte, så skal du prøve den med salt og lavendel!

Få opskriften her!

Æbletærte med mandelcreme
Der findes næsten ikke noget bedre end at sætte tænderne i et sødt, syrligt og saftigt æble. Vi har brugt de gode æbler i denne æbletærte med mandelcreme, som helt sikkert vil vække dessertglæde ved bordet!

Få opskriften her!

Mazarinkage med chokolade og appelsin
Forkæl dine gæster med saftig mazarinkage med et strejf af appelsin og masser af chokoladesmag. Lav mazarinkagen i små muffinforme - så får du de fineste minimazariner lige til at sætte på dessertbordet.

Få opskriften her!

Citronmåne med et moderne tvist
Opskrift på citronmåne, der på allerbedste vis kombinerer den gode gamle smag med det moderne look. Vi kalder den en citronfuldmåne!

Få opskriften her!

 

Læs mere om: