Foto: Anders Schønnemann
DESSERTER & KAGER

6 forførende mousser

Forfør dine gæster med lette desserter med sommerens frugter og bær. Mousse er blød og let og perfekt som afslutning på en god middag.

Is er en klassisk dessert om sommeren, hvor vi gerne vil have noget kølende i (dessert-)glasset, men prøv at skifte isdesserten ud med en cremet mousse. Sæsonens bær og frugter bliver fuldstændig uimodståelige, når de bliver serveret som ingrediens eller tilbehør til en luftig og cremet mousse. Mousserne er ikke svære at lave, men husk at beregne 2-3 timer generelt til at moussen kan sætte sig på køl. 

Prøv også: Sommerlagkage med bær

Udseendet tæller

Det er ikke kun smagen, der tæller, når du serverer mousse til dessert. Gør noget ud af kombinationen af mousse og topping. Brug både frugter og bær som ingrediens i selve moussen og til tilbehør, der gør hele forskellen. Læg fx små stykker eller hel bær på toppen af desserten, og giv den et let drys af flormelis. Du kan også pynte desserten med en kompot af bær eller fx passionsfrugt. Servér moussen i en portionsglas, så man kan se indholdet. Skal det være ekstra elegant, så anret moussen i langstilkede glas. Voilá!

FÅ SMUKKE BOLIGER OG OPSKRIFTER PÅ SØDE DESSERTER MED MAD OG BOLIG!

Få 6 opskrifter på forførende mousser i galleriet nedenfor.

6 friske og luftige mousser

 

Læs mere om: