Prøv denne æbletærte med cremet saltkaramel. Server den lun med flødeskum eller vaniljeis.
Onsdag, 29. november 2017 - 9:47 - af Mari Harjula / Foto: Kirsi-Marja Savola
Det gode ved æbletærte er, at du kan lave den hele året.
Du behøver ikke sommerfriske bær i kagen, og den smager stadig fantastisk. Her får du små æbletærter og saltet karamel i skøn forening.
Klassisk æbletærte
Når vi hører ordet æbletærte, ledes tankerne oftest hen på en stor, rund tærte med skiver af æbler, der danner et smukt mønster oven på kagen. I den klassiske version er æblerne dækket med sukker og kanel.
Den her opskrift byder på små æbletærter, som du kan servere for dine gæster. Smuldredejen og karamelsaucen bliver blandet i en lille porcelænsskål, en ramekin, der kan tåle en tur i ovnen.
Når kagerne er færdige, kan du servere dem direkte til gæsterne med flødeskum eller vaniljeis til.