Dessert med rabarber
DESSERTER & KAGER

Dessert med rabarber – få 10 opskrifter her!

Hvis du er til dessert med rabarber, skal du se med her! Vi har nemlig samlet hele 10 opskrifter, som vil gøre enhver rabarber-fan glad.

Hvis du er vild med rabarber, så ved du også, at dessert med rabarber ikke bare er dessert med rabarber. Næ nej, der er sørme forskel på, om man laver mousse, sorbet, kage eller kompot ud af sine rabarber. Det handler nemlig om at få det bedste ud af de fine stængler og kombinere dem, så de passer til dine smagsløg. Tænk på, hvilken dessert du normalt elsker, og forestil dig den så i en rabarber-version. Det kan for eksempel være crème brûlée med rabarber. På den måde får du en dessert med rabarber, der er skræddersyet til dig. 

Herunder har vi samlet et galleri med 10 opskrifter på dessert med rabarber, og du kan hurtigt og nemt vælge din personlige favorit. 

Klik på billedet, og få 10 typer dessert med rabarber!

Dessert med rabarber – få 10 opskrifter her!

Se flere typer dessert med rabarber her!

Dessert med rabarber er til forår og efterår

Rabarber er så populære, fordi de er nogle af de første grøntsager, der kan høstes om foråret - typisk omkring april. For mange er de derfor ensbetydende med sommerens spæde begyndelse, men faktisk kan man også høste rabarber i august, hvor de kommer igen. Det betyder, at du ikke behøver afprøve alle typer dessert med rabarber her i foråret. 

Få mere inspiration i Mad & Bolig

For mange rabarber

Både når du køber rabarber i bundter i supermarkedet, på markeder eller - i særdeleshed - når du selv dyrker dem, kan du let få en del i overskud. Derfor er det godt at kende forskellige desserter med rabarber, som giver lidt variation i menuen. Alligevel kan du komme dertil, hvor du ganske enkelt ikke aner, hvad du skal stille om med alle dine stængler. Her er vores bedste bud at lave en god rabarbersaft, som du kan nyde på varme sommerdage.

Få opskriften: Rabarbersaft  

Tip! Rabarber kan også holde sig et par uger, hvis du pakker dem ind i en plastikpose og lægger dem i køleskabet.