Sommerdesserter der smager af meget mere
DESSERTER & KAGER

Fristende sommerdesserter

Vi skriver sommer i kalenderen, og trangen til kolde og sommerlige desserter har for længst meldt sig. Hvad er mere lækkert end sommerdesserter med smagen af frisklavet is, frisk frugt og bær. Eller til den ekstra søde tand en mere uartig udgave med nougat og salt karamel.

Sommerdesserter der smager af meget mere

Hvis du er én af dem, der altid glæder dig mere til desserten end til resten af måltidet, så har vi opskriften lige her. Her er sødt til enhver smag og til enhver lejlighed.

Årstiden byder på mange forskellige bær og frugt, og det gør din dessert ekstra lækker at se på -  og i nogle tilfælde mindre syndig. Byd fx gæsterne på en ananas-kokos granité, hvis middagen har været lidt tung, eller til havefesten festlige blomsterispinde med spiselige blomster og champagne. Du kan også servere frisk frugt og bær ved siden af sommerdesserten, hvad enten det er kage eller is. 

Glem alt om at købe færdiglavet is og isdesserter. Du kan sagtens selv lave en masse masse forskellige og lækre sommerdesserter. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Vi har samlet 6 fristende og smukke sommerdesserter som som du kan fremtrylle i dit eget køkken. Her er både opskrifter til nybegynderen og til den øvede. 

 Brug dem direkte eller blot til inspiration. 

Nemme blomster ispinde 

Få opskriften her

Ananas-kokos granité med ananas sirup

Få opskriften her

Hurtig og nem islagkage med bær

Få opskriften her

Nougat islagkage med saltkaramel 

Få opskriften her

Hjemmelavet is på kondenseret mælk

Få opskriften her

Islagkage med ribs og hvid chokolade

Få opskriften her